mloda1
Szczesliwa Mama Nikosia
Matko kochana wlasnie wrocilam, wlasnie w takie dni, dziekuje Bogu, ze mam dom
w Gdansku MASAKRA!!!!! Balam sie isc
oczywiscie w ZUS-ie zalatwilam hmmm NIC :/ Moj ksiegowy napisal mi kartke jak mi wysylal swiadectwo pracy i papiery ktore musze zaniesc do ZUS-u, ale zapomnial mi napisac, ze potrzebne tam tez jest swiadectwo pracy i musze jutro tam znowu jechac
Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie brzydkiej pogody, bo jutro tez jade do ortopedy
Sluchalam radia, w Sopocie na glownej ul. leza bilbordy, w Gdansku podobnie, tylko jeszcze miasto opanowaly ogromne galezie, a na obwodnicy leza galezie od razu za zakretem
Szkoda, ze wiatr jeszcze nie porwal krow jak w horrorze
Pogoda jest straszna, boje sie isc z Nikosiem jutro do ortopedy, chyba taxi pojade, bo autobusem sie boje, wiecie ile tam teraz chorobsk jezdzi :/ ide wypic cos mocniejszego na rozgrzanie hmm moze herbatka? ;-)
Przyszla Mama a widzisz, inteligentnych chlopakow sobie znalazlysmy
Tak sie zastanawiam, po co stracili tyle czasu, tyle lat ? Przeciez i tak po podstawowce czy gimnazjum nic nie zrobia nie? A mogli siedziec w domu ... ;-)
Justysia a sakd Ty jestes, ze taka pogoda tam?
Bezsenna Dalej odciagasz pokarm czy przeszlas na sztuczne mleko? Jesli odciagasz to napisz jak Ci idzie
Powiedzcie mi jeszcze, w ktorym tygodniu po porodzie bylyscie u ginekologa? Bo ja jeszcze nie bylam
ale to dlatego, ze raz sie zarejestrowalam (przypadkiem odebraly telefon chyba), ale nie moglam isc, bo dostalam okres
no i zadzwonilam tam, ze mnie nie bedzie, a ona ze spoko powie lekarzowi, ale teraz nie moze mnie przerejestrowac, zebym zadzwonila jutro, ale juz od tamtego jutra nie odbieraja te idiotki tych telefonow 
Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie brzydkiej pogody, bo jutro tez jade do ortopedy
Sluchalam radia, w Sopocie na glownej ul. leza bilbordy, w Gdansku podobnie, tylko jeszcze miasto opanowaly ogromne galezie, a na obwodnicy leza galezie od razu za zakretem
Szkoda, ze wiatr jeszcze nie porwal krow jak w horrorze
Pogoda jest straszna, boje sie isc z Nikosiem jutro do ortopedy, chyba taxi pojade, bo autobusem sie boje, wiecie ile tam teraz chorobsk jezdzi :/ ide wypic cos mocniejszego na rozgrzanie hmm moze herbatka? ;-)Przyszla Mama a widzisz, inteligentnych chlopakow sobie znalazlysmy
Justysia a sakd Ty jestes, ze taka pogoda tam?
Bezsenna Dalej odciagasz pokarm czy przeszlas na sztuczne mleko? Jesli odciagasz to napisz jak Ci idzie
Powiedzcie mi jeszcze, w ktorym tygodniu po porodzie bylyscie u ginekologa? Bo ja jeszcze nie bylam
ale to dlatego, ze raz sie zarejestrowalam (przypadkiem odebraly telefon chyba), ale nie moglam isc, bo dostalam okres
no i zadzwonilam tam, ze mnie nie bedzie, a ona ze spoko powie lekarzowi, ale teraz nie moze mnie przerejestrowac, zebym zadzwonila jutro, ale juz od tamtego jutra nie odbieraja te idiotki tych telefonow