Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i jeszcze jedno pytanie, jakie dostajesz zasilki (czy cokolwiek), ze nie pracujesz i zyjesz? Bo wiadomo w polsce zrobia wszystko, zeby nic nie dac 
do tego musialam jeszcze dokupic smoczek (bo w butelce nie bylo) za 8.99 :/ takze butelka mala mnie wyszla 40 zlotych- jestem wsciekla 

Płacz pomaga wiem po sobie ,więc trzymaj sie i pisz o sobie duzo ,i jak dzidzia się rozwija?Boze kiedy to było 17 tyg u mnie a to juz 25
do tego rozmawiałam z "teściową" i się okazało,że ten patałach nadal od 2 mcy nie ma pracy

oczywiście nie potrafi znaleźć
ale kobieta w ciąży jakoś mogła...............brak słów,jeszcze do niedawna było mi go żal i nawet bym mu pomogła ale doszłam do wniosku,że niech się czegoś nauczy,ja zostałam bez pracy,ubezpieczenia i jakoś sobie poradziłam ,oczywiście po mcu wielce mnie pytał jak sobie radzę i wychodzi,że lepiej od niego...............postanowiłam zająć się moimi sprawami i w poniedziałek jadę do prawnika i dowiem się co i jak i koniec bycia miłosierną samarytanką;-)