przyszła mama 26
mamunia Misiunia:)
Hejka mamuśki:-)u mnie jakoś leci,spotkania ze znajomymi,załatwianie spraw i postanowiłam zrobić przegląd szafy bo ostatnie pare mcy tylko Młodemu kupowałam ciuszki i wychodzi na to,że przy własnym synusiu będę kiepsko wyglądać
a poza tym agugucha rozumiem jak się czujesz..........u mnie 33 tydzień ale mam już naprawdę dość
plecy bolą jak cholera,spać nie mogę,Michał kopie jak szalony i do tego nie mogę wykonać najprostszych czynności typu zasunąć kozaki czy wydepilować okolic bikini;-)
a co do exów,mój też uważa,że ja nie chcę kontaktu,że ja go odrzuciłam i najlepsze jak spotkałam się z teściową 2 tygodnie temu to czułam się jak kat a nie ofiara,bo on biedny nie ma pracy,ma długi i jeszcze ja podła nie chcę się z nim pogodzić............brak słów ..................
anowi trzymam kciuki,daj znać w końcu każda będzie to przechodzić i pewnie będzie można urządzić konkurs na najlepszy numer exa w sądzie............

a poza tym agugucha rozumiem jak się czujesz..........u mnie 33 tydzień ale mam już naprawdę dość
plecy bolą jak cholera,spać nie mogę,Michał kopie jak szalony i do tego nie mogę wykonać najprostszych czynności typu zasunąć kozaki czy wydepilować okolic bikini;-)a co do exów,mój też uważa,że ja nie chcę kontaktu,że ja go odrzuciłam i najlepsze jak spotkałam się z teściową 2 tygodnie temu to czułam się jak kat a nie ofiara,bo on biedny nie ma pracy,ma długi i jeszcze ja podła nie chcę się z nim pogodzić............brak słów ..................
anowi trzymam kciuki,daj znać w końcu każda będzie to przechodzić i pewnie będzie można urządzić konkurs na najlepszy numer exa w sądzie............
bo ja czułam, że sędzina jest za mną. W ogóle zamiast tego palanta będzie kurator, dostałam pismo z sądu w związku z tym, także mam nadzieję, że skończy się po mojej myśli. Powodzenia życzę na kolejnej rozprawie i żeby Ci się tak to wszystko nie ciągnęło w czasie jak mi..
standardowo jak to w takich przypadkach bywa zeznał że jestem osob bardzo rozwiązłą i w tym czasie kiedy niby z nim zaszłam w ciążę spotykałam się na raz z innymi facetami, poza ym jestem alkoholiczką i piję na umór
Najśmieszniejsze jest chyba to, że dzwoni do mnie po kilka razy dziennie z takimi pytaniami a ja mu zawsze odpowiadam: nic od godziny .. się nie zmieniło. Wziął od swojej siostry wózek i ciuszki. Jeszcze nie dawno mówił, że dzidzie porwie i takie pierdoły. A teraz już się pyta czy będzie mógł ją odwiedzać i ile razy w tygodniu