katerinka111
Fanka BB :)
milkad a to ucaluj kubusia i wysciskaj go,skladaj skarge skladaj,dziecko jest najwazniejsze,ja trafilam akurat na dobra lekarka i trafila,malemu zeszly plamy poki co z glowki,szybkiego powrotu do zdrowia
carl a ja wiedzialam ze to sie tak skonczy
ale nie ma sensu sie klocic uwierz,forum istnieje dalje mimo kilku burz ,kazdy wyraz aswoje zdanie i MYSLE ZE KAZDA Z NAS WYRAZA SIE SZCZERZE O SWOJEJ SYTUACJI,bo jaki sens jest klamac,dla mnie forum to ogromne wsparcie i ta mozliwosc pisania o wszystkim JEST TU NAJWAZNIJESZA i OSOBY KTORE TU POZNALAM I MAMY KONTAKT SA WSPANIALYMI MATKAMI DBAJACYMI O SWOJE DZIECI :-)
co do twojej postawy twoja decyzja,ja pzrez mojego pierszego ex tez przeszlam pieklo ale widzisz teraz po tylu latach chociaz co ajkis czas robi mi jazdy potrafi sie doskonale zajac mala i zabiera na nic do siebie,i mala jest zachwycona i bardzo kocha tate,i nie wyobrazam sobie ze moglabym to ukrywac kto nim jesyt,bo dziecko jest madre na swoj sposob ,i kiedys uslyszysz to pytanie.,
carl a ja wiedzialam ze to sie tak skonczy

co do twojej postawy twoja decyzja,ja pzrez mojego pierszego ex tez przeszlam pieklo ale widzisz teraz po tylu latach chociaz co ajkis czas robi mi jazdy potrafi sie doskonale zajac mala i zabiera na nic do siebie,i mala jest zachwycona i bardzo kocha tate,i nie wyobrazam sobie ze moglabym to ukrywac kto nim jesyt,bo dziecko jest madre na swoj sposob ,i kiedys uslyszysz to pytanie.,