Czesc dziewczyny
Dzisiaj z nudow przegladalem internet i nie wiem jakim cudem trafilem na ten post, przeczytalem kilkanascie stron wypowiedzi, zaciekawil mnie i postanowilem sie zarejestrowac zeby podyskutowac. Jak widzicie jestem facetem. Bardzo mnie to cieszy ze jest tyle kobiet ktore radza sobie bez faceta, z drugiej strony wstyd mi jako facetowi ze spotkalyscie na swojej drodze tylu nieodpoweidzialnych gosci. W ktorejs z wypowiedzi przeczytalem ze ktoras z Was pozbyla sie faceta, urodzila dzidziusia i jeszcze rozwinela swoja firma <wow> jestem pod wielkiem wrazeniem tego co moga osiagnac samotne i zdeterminowane matki. Sam jeszcze nie jestem ojcem ale mam nadzieje ze kiedys bede mial mala gromadke chociaz jak na ta chwile nie zanosi sie.
pozdrawiam Was i zycze bardzie udanej reszy zycia

udane zycie to my mamy od chwili, gdy moglysmy pierwszy raz tulic nasze i tylko nasze dzieciaczki w ramionach;
zreszta jak bedziesz w takiej sytuacji, ze bedziesz mial juz dziecko/dzieci, to wtedy ewentualnie mozemy pogadac, ale to chyba tez na innym forum, bo to.... jest zarezerwowane dla nas!!!
wpadles ot tak... nas podziwiac?? same to potrafimy, znamy swoja wartosc...
i moze i masz dobre intetncje, ale ... my tutaj z nudow nie jestesmy, tylko przez to meskie wredne nasienie (choc sa wyjatki)....
i juz na wsstepie mozna rzecz....ze nas obrazasz .... z nudow sobie Q... czytasz o naszych tragediach?? o tym,ze same przez takich pipipi musimy sobie radzic i same musimy to jakos wytlumaczyc naszym dzieciom, itd?? z NUDOW??!!
KOLES - DARUJ SOBIE!!!
TO NASZE STRONKI; a jakbys nie doczytal sie, to jest napisane: SAMOTNA MATKA - SAMOTNA W CIAZY!!
chyba ze sciemniasz i cos z tych wyzej napisanych rzeczy pasuje do ciebie albo jestes tu... aby poweszyc, co mamusia Twojego dziecka tutaj pisze;
Mamy prawo byc szczesliwe, mamy prawo nienawidziec was - facetow i mamy prawo do prywatnosci i do tego, ze to akurat forum jest tylko NASZE - MAMUS!!!

ale sie zajerzylam, bo... juz tu kiedys taki cwaniaczek byl...