reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

rosi moja tez miala skorupe, wiem co przecodzisz bo paskudnie sie to dolecza.
kurczak faktycznie bardzo uczula, moja nie jadla do 2 roku kurczaka, a pozniej im mniej lekow, im mniej radykalna dieta tym bylo lepiej,
rosi spokojnie ma wyrosniecie z tego trzeba czasu. kazde dziecko jest inne.
ja zamiast wszytkich lekow na alergie polegam na
Calcium pantothenicum
my tez przerabialysmy mleko na recepte, ale mala i tak kazde zwracala, nawet z nutritonem.

reklama
a ja życzę smaczynch pączusiów :-) zjadałam 2 plus obiad i pękam :-)
Rosi79 i tak uważam że najlepszym prezentem dla córeczki będzie twój czas :-) to się dobrze bawcie;-) a z pracą tragedia ja mam wrażenie że nikt nie ma pomysłu na ten kraj a politycy ględzą tylko pierdoły i zależnie czy stoją przy żlobie czy nie gadają, Ci co teraz krzyczą przeciw wydłużenia wieku emerytalnego sami niedawno byli za itp itd kołomyja.... no babcie będą pracować do 67 lat a matki nie będą miały z kim dzieci zostawiać. Ja osobiście jestem spokojniejsza zostawiając małego z babcią niż miał by iść do żłobka czy opiekunkę. Pamiętaj mamy być sąsiadkami w Anglii będzie dobrze :-D:-D:-D Bidulka z Ewci z tym uczuleniem życzę żeby jak najszybciej wyrosła, a coraz bardziej zanieczyszczone środowisko i coraz więcej alergii.
ollka22 dawno Pani nie zaglądała :-) a wracając do obdarowywania dzieci - właśnie o to chodzi taki prezencik wystarczy który materialnie może nic nie znaczyć ale pokazuje że dobrą wolę i sprawiedliwość, równość, jak daję dzieciom to wszystkim, ale nie będę się przejmować bo mam dziś cukier za wysoki ;-)

jaimis zagladam, zagladam... czytam, choc jakos tak zimowa aura mi nie sluzy, lenia mam na maxa.
u mnie bilnas poczakow... zero, mala zjadla pol i to na tyle:-D

ollka22 a u mnie daleko było do mojego rekordu 10 pączków ale przez najbliższy czas nie mogę patrzeć na nie ;-) ale już bliżej niż dalej do wiosny :-) 17 luty czyli już prawie koniec zimy ;-)

Młoda to nie tak, że dziecko trzeba przyzwyczajać do alergenu. To co alergizuje eliminujemy. Jeśli nie przejdzie do 7 roku życia oznacza to, że jest to alergia, jeśli minie nietolerancja. U małych dzieci alergen powinno wyeliminować się na rok i potem sprawdzić czy będzie reakcja, bo jest szansa, że organizm sobie z tym konkretnym alergenem poradził.
Są produkty, które swoje "właściwości" alergizujące tracą podczas gotowania.

Rosi tu są przepisy na ciasta bez jajek i mleka.

Ciasta bez jajek i bez mleka krowiego

Carlaa ciekawe ile byś wytrzymała jako ta kura domowa??? ;-) ja bym mogła nie chodzić do pracy jak bym w totka wygrała kumulację ;-) To zdrówka ja też i mały przeziębieni bo u mnie w pracy zimno i tylko podziębie się i wyleczę znowu, u nas efekt domino ciągle ktoś chory w pracy ;-) Aby do wiosny ;-)

reklama
no ja już pisałam siedziałam 9 miesięcy z małym i bardzo się ucieszyłam jak znalazłam pracę, a marzę o stabilnej pracy za taką kasę żebym sobie żyła i nie przejmowała się czy mi starczy i choć raz na rok mogła wyjechać na jakieś fajne wakacje i coś odłożyć na przyszłość dziecka, uważam że nie mam wygórowanych marzeń ale jak patrzę na to co w koło się dzieję to może za duże mam oczekiwania :-D:-D:-D:-D

Do góry