reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

A my mieliśmy dziś ostrą nockę. Pobudka o 2.30, potem o 5.00, do 6.00 ryk....Nie wiem, o co chodzi....:no:
Liczę, że dziś bedzie lepiej.

reklama
a u nas w zasadzie normalnie ... chociaż od jakiegoś czasu jak mniej je w ciagu dnia ( przyzwyczajamy się że mnie nie ma w domu - i co za tym idzie cycusia) częściej się budi w nocy na cycka.. Wcześniej pobudka o 3.30, a teraz 2, 3.30, 5 - max 3 razy, chociaż wczoraj tylko 2 zobaczymy dzisiaj.. Jest jeden plus jak się budzi to nie płacze tylko ostro kopie kołderkę i to mnie budzi, a jak przystawię do cycka moment się uspokaja, je max 5 min i zasypia i ja go wtedy przekładam do łóżeczka i śpię dalej. Ani ja ani mały nie mamy problemów z ponownym zaśnięciem

Sylwia - oj szkoda mi Wojtusia, to może ja teraz spróbuje zaczarować : " słodkich kolorowych snów Wojtusiu"
Kasiu - "słodkich kolorowych snów Miki"

Ale u nas też Wojtek budzi się tylko na karmienie a własciwie to je przez sen i nie płacze tylko poprostu słysze że sie obudził takie wydaje dzwieki charakterystyczne:-) poje sobie chłopak i śpi ale mnie się marzy żeby obudził się dopiero rano:-D

A tak racja pisałam o tym wcześniej. Dzieki Fusik:-) ,
Własnie wyczytałam ze nasze dzieci już normalnie śnią, mają kolorowe sny albo takie mniej jak ostatnio Wojtuś:szok:

A u nas dzisiaj był koszmarek - Karolek budził się od 2 co i rusz z płaczem i miał problemy z zaśnięciem nawet przy cycusiu...nie wiem tylko czy to zęby czy go brzuch bolał - wczoraj pierwszy raz jadł banana, a dokładnie jabłko z bananem frutapury...nie powinno mu zaszkodzić ale banany są ciężkostrawne i niektóre dzieci mają przeboje :(
W dodatku każde usypianie z płaczem :( - dawno nie było tak źle...

reklama
U nas był dzis taki dzień :baffled: Każde usypianie było z płaczem i na rękach. Na szczęście po kapieli ładnie zasnął. Zobaczymy co będzie w nocy - juz sie boję...

Do góry