reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

reklama
U mnie też od 3 dni niema dziennego spania, ale za to Kuba jak na rycerza przystało wygrał walkę ze swoim smokiem i to właśnie 3 dni temu. Pewnie biedak na odwyku zasnąć nie może. A wieczorem też koniecznie rytuał. Kąpiel i film :-D

U nas juz widze jest nowy rytuał. Matek chodzi spac dopiero po 22 ale idzie grzecznie do łóżka i zasypia. Tylko przed snem muszę mu przeczytać bajkę- codziennie tą samą " Co lubią misie?" z efektami dźwiękowymi. Powoli zaczynam uczyć się jej na pamięć:baffled:

u nas za to istny wieczorny koszmar. Ola cały czas jest chora. Od kilku dni bierze antybiotyk. Choroba ciągnie się już 3 tydzien:no:. Kochany tatus zabiera córcie do łóżka. Wczoraj postanowilam wyjść z nią na spacer przed spaniem. Bo przez tą chorobę Ola mało przebywa na dworzu. I cud zasnęła po 20. Pierwszy raz od kilku dni w swoim łóżeczku i bez sensacji. Dzisiaj mam zamiar kontunuowac. 18 spacer, koło 20 krótka kąpiel, kolacja i spanie. albo odwrotnie kolacja, kapiel i spanie. Mam nadzieje, że wszystko wkrótce wróci do normy....ale kiedy ja wyzdrowieje i wróce do normy... ach napiszę Wam o moich problemach na innym wątku....

u nas też rytuał :
Iza kładzie się do łóżeczka
-mamo połóż się obok i daj rączkę
po czym po pół godzinie leżenia mama śpi a Iza dalej rozrabia :dry::sorry2::-D

reklama
Do góry