reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen maluszkow

reklama
happy, nat, to tym bardziej współczuje :szok::baffled::sorry:

kania, makuc, no tak jakoś wychodzi tzn Patryk ostatnio troszke lepiej śpi i nawet jak się budzi to nie ma jakiegoś wielkiego alarmu a że ja mam dosyć mocny sen to się nawet nie zdąże obudzić :-p mąż oczywiście w ciągu dnia potrafi pokazać swoje niezadowolenie ale co ja biedna winna, przecież nie robie tego specjalnie :sorry: nie żebym wogóle się nie budziła, ale napewno mniej niż mąż, a czasem wcale ... no i tylko się tak zastanawiam czy on mi jakiegoś kitu nie wciska hehe bo może on też śpi tylko mi potem mówi jaki to on biedny jest :-D:rofl2:;-)

reklama
ROXI :laugh2::laugh2::laugh2: z tą kamerka to bez kitu niezły pomysł i w sumie nie zdziwiłabym sie gdyby sie okazało, że Patryk wszystkie nocki (albo przynajmniej ich większość) ładnie przesypia :-) a Twój mąż specjalnie Ci takie rzeczy mówi.

Do góry