reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen maluszkow

W sumie się nie martwię, tylko napisałam że dziś olała chleb, samą parówkę wszamała, popiła herbatką :-)

reklama
ja tak samo jak happy jak długo się da to wieczorem mleczko będzie i nie chodzi mi akurat o wygodnictwo bo i tak w nocy muszę wstać po mleko ale głownie o to że lenka małe ilości tego mleka pije więc niech pije sobie tak jak pije,a mi od tego wstawanianic nie będzie.A dziś nawet wieczorem zrobiłam ale nie wypiła bo parówkę wciągła i parę łyków tylko mleka.

he a mój nie jadł w nocy dzisiaj mleka, na noc zjadł troszkę butli ale to o 19, a spać poszedł o 20. Całą noc wytrzymał i nie obudził się do rana, tylko koło 12tej jak starszą wysadzałam włączył się alarm bojowy, ale jak znalazłam jego dydusia to zasnął, i do tej pory nie pił mleka, nie chce, wziął sobie z lodówki serek i poszedł po łyżeczkę, usiadł na kanapie i przy stole się rozłożył i jadł.

Przypomniało mi się,ze jakiś czas temu w nadziei,że to może pomoże w przesypianiu nocek,startałam się Amelce dawać "normalną" kolację przed snem I BUTLĘ jeszcze do łóżeczka.I co?Nic.Kolację jako-tako zjadała,mleka nie dopijała(w zasadzie większość zostawiała) i i tak się budziła w nocy...więc dałam sobie spokój....

Happy Amelka widocznie mleczka jeszcze potrzebuje, Oliwia po wczorajszej kolacji obudziła się gdzieś przed 1 i mówi do mnie "mlecio", a ja jej dałam smoka położyłam na boku i co... zasnęła. Gdyby była głodna to by się budziła a spała do 6, zjadła rano flachę :-)
Kroma czyżby Aruś już za mleko podziękował???

Happy tak :-) ta pobudka nocna to pikuś w porównaniu z tym co było :-)
A że przed 22 już spałam to się wyspałam :-)

A jak tak narzekam na swój los że moja wstaje 5-6 ale od kiedy skonczyła 4 miesiące to nigdy niz w nocy nie zjadła. 18-6 nawet nie pije.

reklama
Kania nie wiem Olka mi też z dnia na dzień podziękowała za butlę w nocy i miała jakoś 1,5 roku, bo jak Arek był malutki to jej już na bank nie dawałam mleka na noc.

Do góry