KalaKRK
KOCHAM MOJE SKARBY:*
moja córcia sie tez urodziła 31.03 tylko rok 2005no i co...??:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja córcia sie tez urodziła 31.03 tylko rok 2005no i co...??:-):-):-)
A pytalam sie mojej gin jak bylam u niego jakies 2 miesiace temu.
Pytalam sie wlesnie o spanie na plecach w ciazy z podniesionymi rekami do gory powiedzial tylko tyle, ze mnie to niedotyczy bo zawczesnie.. wiec juz sie gubie bo na.siedziec, tez nie mozna np znogami do przodu. Myslice, ze przesadzam.??![]()
no pewnie nie ma co zdziwiać ja w nocy sie pzrekładam raz na lewym raz na prawym i wszystko jest OK a w 1 ciazy nie zwracałam w ogole uwagi na to jak spie a dzidzia zdrowawłaśnie miałam dziś szukać takiego wątku na forum - też słyszałam o spaniu na lewym boku, a mnie jak na złość na lewym źle się śpi. I tak w nocy przekręcam się na prawy. Trochę mnie to niepokoiło, ale teraz po przeczytaniu będę spokojniejsza, skoro piszecie, że nic złego się nikomu nie działo od spania na drugim boku![]()