Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam sierpniowe mamuski)i gratuluje serdecznie))
oczywiscie mam nadzieje, ze nadal bedziecie nas odiwedzaly w lipcubo juz sie z niektorymi zzylam i bedzie mi ich brakowac)(czytaj silunia)
witam wszystkich, nieśmiało oznajmiam, że i nasza dzidzia narodzi się w sierpniu 2006 r. Jest to planowane dziecko i udało się za pierwszym razem i trochę tak nieoczekiwanie. Celowaliśmy w owulację "w ciemno" i na dodatek jak mi się wydawało właśnie w czasie owulacji rozchorowałam się, więc przerwaliśmy starania. Jak mi się zdawało jak zwykle miałam objawy przedmiesiączkowe i mimo tego nie dostałam jej. Zrobiłam w piątek test i moje zdziwienie było ogromne jak ukazała się blada różowa kreska oznajmiająca tą cudowną wieść dziś powtórzyłam test i wygląda na to, że faktycznie jestem w ciąży. Najbardziej niepokoi mnie ból podbrzusza, ale we wtorek idę do lekarza i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamy, cieszę się Waszym szczęściem, życzę powodzenia i do usłysznia!
Wchodze żeby Wam pogratulować i zyczyć wszystkiego dobrego, wspaniałych chwil w ciąży w oczekiwaniu na maluszka....to magiczny i wyjątkowy czas w życiu, który nigdyu sę nie powtórzy....Ja urodziłam mojego Wiktorka 4 sierpnia tego roku, to jeszcze też maleństwo, skończył 4 miesiące, za rok Wy będziecie mieć takie maluchy. Pozdrawiam!
Witaj Loende sliczny maluch bardzo jestem szczesliwa ze jestem w ciazy tylko ciagle obawy sa straszne modle sie o tym bym dotrwala do 9mies pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamy :laugh: