reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

ja zaraz idę do łóżka.
Julka właśnie wyrzygała kolejną porcję antybiotyku, szlag mnie trafia! Czemu ci idioci nie mogą zrobić antybiotyku w czopkach!! Jak ja jej to k**** mam podawać???!!!~!
Się chyba wścieknę i jej w ogóle już nie dam.........@#$%^&*()_
to dobranoc. nie mam niestety humoru na pisanie, przepraszam.

reklama
Kasia z tym obgadywaniem to faktycznie przesada chyba bym im coś powiedziała jakbym usłyszała, że o mnie gadają.

Naur powodzenia, mam nadzieje, że się uda podać ten lek - trzymam kciuki :)

Cześć dziewczyny
Widziałyście że już trzy czerwcówki urodziły :tak:. Wczoraj dwie, jedna we wtorek.
Mój maluszek wczoraj strasznie się rozpychał. Wypinał chyba wszystkie części ciałka - i to przez ponad 3 godzinki sie gimnastykował. Ciekawe po czym go tak zebrało na ćwiczonka ;-)​

Witam. " Nie chwal dnia przed zachodem słońca" - niedawno były u mnie kolezanki z pracy. Chwaliłam się , że całą ciążę nie chorowałam, nie musiałam brać żadnych lekarstw. A tu........... już prawie lato, a ja nos zapchany. Miałam wrażenie, że się uduszę, nie mogłam złapać tchu ( mam klaustrofobie) Ta noc to HORROR.Moja Majka wyczuwa nastrój mamusi - też nie spała ( i jeszcze nie śpi) Obstukała cały brzuszek od środka:-).Zaraz mąż przywiezie mi krople do nosa - i może w końcu zaśniemy

Siedze w pracy i zarz zasnę...:zawstydzona/y:
Wczoraj bylam z przyjaciolkami na urodzinowym grilu jednej z nas, ale biegalam od rana. Jeszcze w pracy musialam dluzej zostac i urodzinowy torcik wiozlam goracy:szok:, bo ledwo zdazylam wyjac z pieca juz wychodzilam. Bawilysmy sie swietnie, na babskim grilu, ale dzis jestem przerazliwie niewyspana. dobrze ze juz weekend za kilka godzinek...
3majcie sie dzielni:tak:

Witajcie dziewczynki w ten piękny słoneczny dzionek :-D
Jestem po długim spacerk z moim sierściuchem. Rewelacyjna pogoda, mam nadzieje, że jutro też tak będzie bo wybieramy się ze znajomymi nad zalew :)

Mrozik moja kruszynka też już wierzgoli straszliwie, najbardziej wieczorkiem :)

Sylwia współczuję i życzę miłych snów i ile uda się zasnąć. Ja ostatnio też nie budzę się wypoczęta. Bolą mnie wszystkie kości i na dodatek mam stopy opuchnięte (na szczęście w ciągu dnia już nie).

U nas dalej pat, nie mam już na to siły..

Pierwsza dawka fenoterolu pobrana, zobaczymy co dalej. A dzisiaj wynik glukozy odbieram po południu, uch, mam nadzieję że chociaż to będzie lepiej.

Moje małe też strasznie się kręci, wygibasy jakieś cały czas.

Naur bidulka :-(

Słyszałam, że pod koniec ciąży to maluchy tak się potrafią wiercić w nocy, że mamusia się budzi. Zobaczymy, ale faktycznie kręci się coraz bardziej i mocniej kopie.

reklama
Naur,a moze jest jakis antybiotyk,ktory dziala rownie skutecznie jak ten,ktory obecnie podajesz Julce,a produkuja go w czopkach?moze lekarka przepisalaby Julce cos innego po prostu,niepotrzebnie sie obie męczycie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry