Naur
Fan(ka)
Li monka dziękuje w imieniu córci :-)
No Gosia jak widzisz nawet fotka bobaska, które ma pół forum, może być niemile widziana
ale grunt to spokój.:dull:
Raabit no niestety za zzo płaci się jak się kończą limity, a te łatwo się lubią kończyć
i wtedy jak chcesz to płać! Ja się w Redłowie załapałam na ostatki a to był koniec lutego
A poza tym teraz taki burdel w służbie szanownej zdrowia, że już za wszystko moga zarządać kasy. Cholera ich wie!
Zmykam już do wyrka, papa!
No Gosia jak widzisz nawet fotka bobaska, które ma pół forum, może być niemile widziana

ale grunt to spokój.:dull:Raabit no niestety za zzo płaci się jak się kończą limity, a te łatwo się lubią kończyć
i wtedy jak chcesz to płać! Ja się w Redłowie załapałam na ostatki a to był koniec lutego
A poza tym teraz taki burdel w służbie szanownej zdrowia, że już za wszystko moga zarządać kasy. Cholera ich wie!Zmykam już do wyrka, papa!
a jeśli sie płaci za zzo to jaka to jest kwota? chociaz mniej więcej bo ja nie mam zielonego pojęcia 

faktycznie musze sie dopytać jak to jest, żebym potem sie nie zdziwiła jak mi na koniec rachunek wystawią