reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

jesli chodzi o ta wade wzroku to dobrze ze to nie kwalifikuje,ja nie mam duzej,ale wolałam zapytac...bo lekarza zapomnialam:baffled:

syska no to zostało Ci czekanie do wtorku,a my czekamy razem z Toba:-)

no Claudi i Madeline sie nie odzywaja,ale mniejmy nadzieje ze wkrotce czegos sie dowiemy:happy2:

reklama
Ja tak dzisiaj czytałam o porodach czerwcowek, lipcówek i majówek i cały czas myslałam o Madeline i Claudi bo rzeczywiscie Claudi ostatnio była bardzo aktywna a tu nagle nic cisza:-( ale mnie sie wydaje, ze ona chyba juz rozdwojona podobnie jak zreszta nasza Madeline tylko, ze na razie muszą sie pozbierac i na pewno dadzą znać:tak:

Mnie sie też tak wydaje jak Tobie Janbor,z tego co pamietam Claudi miala poważne znaki zbliżającego sie porodu,pewnie już mają maluszki przy sobie i odezwą sie jak ochłoną:-)

Więc nam -przyszywanym ciociom pozostaje czekać na wiadomości...hihihi:-D

A ja idę poleniuchować:tak::-)zrobiło się chłodniej może będę lepiej spała:happy2:maluszek rozpycha się niemiłosiernie...:szok:ale na kopanie już za mało miejsca więc robi co może:-D:-D:-Dkopał tak długo jak mógł- mówiłam nawet że będzie piłkarzem po tatusiu:rofl2:;-)

Po południu dopadł mnie straszny kłujący ból w okolicy pępka ale bardziej w bok i trochę niżej:szok::eek:przez parę minut nie mogłam się ruszyć:shocked2::baffled:ale tu już dziewczyny chyba tak miały więc może każda z nas musi to przejść:szok::rofl2::-D

Miłego wieczoru:happy2:

A ja zmykam poćwiczyc i do łożeczka bo dzisiaj cały dzien siedziałam przed kompem:szok:

Miłej nocki dziewuszki dla Was i Waszych skarbeczków;-):tak: mam nadzieje, że bedziemy miały spokojny sen;-)

Kasiu z tą wadą wzroku to tak jak pisze Naur chodzi o odklejenie siatkówki w czasie parcia. Ja też mam wade wzroku i byłam na konsulatcji u okulisty i żadna wada wzroku (nawet -10) nie kawlifikuje do cc jeśli z siatkówką wszystko jest w porządku :tak:
Ja wlasnie dzis wrocilam od okulisty i jutro jade na zabieg laserowy zapobiezenia odklejenia siatkowki, dzieki temu zabiegowi bede mogla rodzic naturalnie, wade wzroku mam -4

I ja zaraz zmykam, ale chyba nie prędko zasnę, bo moja mała znęca się nade mną straszliwie!! Wlazla najniżej jak tylko może i strasznie się rozpycha. Czasem mam wrażemie że już jest między nogami i bardzo mnie to boli i nieprzyjemnie....ugh.
Ide się położyć to może wlezie do góry nieco bardziej.
Papa!!

reklama
Postanowiłam jeszcze zajrzeć co tu słychać:tak::rofl2:i widzę że jeszcze nie wszystkie śpicie:no:;-)a ja myślałam że to tylko ja tak "łażę" po nocy...:-D

Do góry