Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jednak przy pierwszej ciąży nie miałam
mam nadzieję że teraz też nie będzie. Kuzynka miala straszne rozstępy- żadne kremy nie pomagały i potem już po porodzie jakiś czas kupiła gdzieś w aptece jakąś maść na blizny i tym smarowała
dziś rozstępy są u niej niezauważalne
ale wiadomo że na każdego działa co innego
:-) ja dzisiaj miałam na prawde super nockę, juz nie pamietam kiedy sie tak wyspałam i wypoczełam
na siku tylko dwa razy wstawałam i jakos mod razu udało mi sie zasypiac a nie tak jak wczesniej potrafiłam z godzine lezec nim zasnełam. 
na szczescie bardzo malutkie i atakuje je oliwką, żeby sie nie zrobiły kolejne a po porodzie sie nimi zajme na całego
u kosmetyczki.
ja to dopiero pocztkujaca mamusia,nawet nie wiem jak sie przewija.cos czuje ze czeka mnie maly zawrot glowy po powrocie z mala do domku.
ale fajniutko.zazdroszcze i trzymam kciuki mocniutko
.papa
miałas nie raz usg i wiesz ze maluszek ma dwie rączki i dwie nóżki i wszystko jest ok takze nie ma co sie martwić 
uważam, że taka szkoła rodzenia naprawde bardzo sie przydaje 
coraz częściej brzuch robi mi sie twardy i bardzo boli :-( ale nic.... czekam cierplwie na rozwój wydarzeń ;-)

Jutro mam USG to chociaż zobaczę jakie duże toto jest i ile może mieć tygodni.

to ja bym bratowej zdecydowanie podziękowała za wizyty, albo niech się zamknie!! Co za głupie babsko (wybacz!) żeby tak pierniczyć bez sensu i potrzeby, jakby nie dość Ci było własnych stresów!! 

Julka bowiem śpi jak aniołek po 13h i nie wstaje przed 7.30 a i to wyjątkowo, razcej kolo 8.00/8.30

Nie wiem co oni wyczyniają!
no w kazdym razie nie pozostaje nam nic jak tylko smarowac, smarowac, smarowac