Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale wiesz, czy to prawda to ja tam nie wiem, mysle ze warto sprobowac, lepsze to niz wiazanie nog
, o czym napisala AniaD23
, ja narazie niemam jakiś większych bólów czasem tak jak przy miesiączce myśle ze dam rade wytrzymać do sierpnia, moja mama strasznie przezywaza mój poród wczoraj jej się śniło że pojechałam do szpitala i rodziłam 20minut tylko jejku chciałabym zeby tak było:-), u mnie przy porodzie bedzie mama bo niechce być sama a mężulka pewnie niebedzie bo niestety duzo pracuje i boje sie ze niezdazy dojechac.

:-)
Trochę smutna i szokująca. Przed chwilą wróciłam z mężem z miasta, byliśmy w Sfinxie na wczesnej kolacyjce (w Starym Browarze restauracje są na drugim piętrze).
Dwie kobiety, które z Nim były zaczęły krzyczeć przerażone i nie wiedziały co robić. 

Poza tym skoro jesteś pod opieka lekarza, to nie masz się co bać. Nie pozwolą Ci rodzić, jeśli dla maleństwa nie będzie to dobre rozwiązanie

ja ledwo chodze a jak pomyśle, ze mam wejść potem na 3 pietro to od razu na samą myśl robi mi sie słabo 
jak to mozliwe ze jest aż na 27 sierpnia? 
jestem w szoku! mam nadzieje, ze dasz rade jeszcze chociaż te dwa tygodnie wytrzymać!
trzymam bardzo mocno kciuki! najważniejsze że malutka jest zdrowa!
:-)