i jednak bylam na basenie pomoczyc dupcie,bylo super tylko jak wyszlam z wody to myslalam ze nie ujde,w wodzie taka leciutka a tu znow.....

natalia21 no ja wole na basen bo w wannie to sie czuje tak samo jak ty,juz od dluzszego czasu wole wziac prasznic niz lezec w wannie to tragedia sie ruszyc nie mowiac juz o wstawaniu.nawet od jakiegos czasu maz musi sie bawic w fryzjera i golic bo ja nie mam jak bo mi brzuchol przeszkadza

janbor25 odnosnie tego basenu to jestem pewna ze jest czysty,to najlepszy basen w wiedniu i bardzo duzo rodzicow korzysta wlasnie z tego basenu zeby poplywac z malenstwem.jest ich tu bardzo duzo od najmniejszych...
gosia*** ja dzis tez mialam a nawet nadal mam bol kr zyza i spojenia,po basenie pod prysznicem myslalam ze nie sciagne stroju bo co sie troszke przygielam to niesamowity bol nie mowiac juz o tym zeby podniesc noge troszke do gory,widocznie juz tak musi teraz byc:-(
kasiaWie powiedz szwagierce co myslisz i niech sie odpi......wiesz czasem taka terapia wstrzasowa jest lepsza niz przemilczanie wszystkiego,bo albo sie calkiem obrazi-co oznacza ze sie w koncu zatka i nie bedzie nic mowic,albo w koncu zmadrzeje

ale przypuszczam ze predzej to pierwsze bo takie osoby to do zbyt madrych nie naleza i nie zawsze rozumieja co sie do nich mowi;-)przepraszam za szczerosc
anaZ witaj
naur ty to sie na prawde nameczysz.biedactwo.a nie mysleli o tym zeby robic w razie czego masaz szyjki,bo wtedy podobno szybciej robi sie rozwarcie,choc w sumie to ty i tak chcialabys jeszcze tydzien zaczekac