reklama
Janbor Sylwi chodziło chyba o to że lepiej żeby faceci nie czytali naszych wypowiedzi zwłaszcza po tym jak Sylwia napisała o czymś grubym w sobie ;-) przynajmniej ja tak zrozumiałam 
Naur ale jesteś biedna
to już lepiej zebyś urodziła niż tak sie męczyła
wykończysz sie biedaku :-(

Naur ale jesteś biedna

A juz myslałam, że sie udało:-) z moim było to samo, padł jak pet nim zdazyłam skończyc wieczorna toaletę:-( ale juz mu zapowiedziałam romantyczny wieczorek w tygodniu
:-) ciekawe czy sie uda.
Naur no po prostu masakra z tymi objawami.Ja mam nadzieję, że u mnie to sie tak wlec nie będzie tylko jak sie zacznie to juz bez jakichś falstartów, bo moja psycha tego chyba nie zdzierży:-(

Naur no po prostu masakra z tymi objawami.Ja mam nadzieję, że u mnie to sie tak wlec nie będzie tylko jak sie zacznie to juz bez jakichś falstartów, bo moja psycha tego chyba nie zdzierży:-(
Gosia***
Fanka BB :)
Naur ty to biedna jesteś z tymi skurczami:-
tak:
ciekawe co to jest mi to też na przepowiadające nie wygląda
może córcia w końcu się zdecyduje???:-)skoro ty też masz taki śluz jak mój to może to nie jest to nic złego??
tylko ciekawe czemu tak się zmienił

heheheh Raabit źle zrozumiałam wypowiedź

Viviana wreszcie sie odezwałaś:-) i to z jaką nowinką:-)
córunia po prostu śliczna.WIELKIE GRATULACJE I DUŻO ZDRÓWKA DLA wAS OBU
czekamy na Twoja relację z porodu:-) No prosze juz trzecie sieropniowa mamusia rozpakowana, a Claudi prorokowała, że w tym miesiącu limit rozdwojeń wyczerpany;-)
Zobaczymy co przyniesie pełnia:-)

Viviana wreszcie sie odezwałaś:-) i to z jaką nowinką:-)

czekamy na Twoja relację z porodu:-) No prosze juz trzecie sieropniowa mamusia rozpakowana, a Claudi prorokowała, że w tym miesiącu limit rozdwojeń wyczerpany;-)
Zobaczymy co przyniesie pełnia:-)
reklama
Podziel się: