reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Ja też myślę że w szpitalu zajmą się Elis jak należy:tak:

sylwia mój śluz najpierw był taki biały zbity potem raz się zdarzył podbarwiony krwią po czym się zmienił właśnie na taki wodnity:tak:a dziś znów podbarwiony:confused:
Zobaczymy co będzie dalej:-D

A ja od wczoraj zauważyłam że śluz zrobił sie bardziej wodnisty ale nie ma w nim żadnego śladu krwi :no:

Naur ale w jaki sposób należy z nimi rozmawiać? może ktoś czeka na łapówke? :confused: moze to jest właściwy sposób rozmowy z nimi? :szok: chociaz ja uważam, ze nie powinni nic brać :no::wściekła/y:

Gosia nastawiaj sie psychicznie na poród bo coś mi sie wydaje ze to już lada dzień!:tak:

Raabit no to niestety, źle trafiłam, bo ja nie uznaję takich metod i nawet jakbym spała na kasie nie dam w łapę konowałom ani grosza.
Narazie nic się specjalnego nie dzieje, więc już przywykłam i odpuściłam, a jakby coś znowu było tak ostro to się wywiozę do Bydgoszczy, trudno.

No moja mała już od jutra we wszystkich możliwych terminach donoszona, więc jestem dużo spokojniejsza o nią. I niech już się rodzi!!

Ja zmykam do wyrka, papapa i miłej, spokojnaj nocki!!

No i Elis przekombinowała. Coś mi się zdaje, że poleży w szpitalu. Teraz na pewno jej nie dadzą urodzić.

Lekarz stwierdził iż Elis ma skurcze przedporodowe i powiedział że na pewno nie bedą tego wstrzymywać. Jeśli tylko objawy się pogłębią no to na porodówkę....

Sylwia może faktycznie Elis przekombinowała? tak bardzo chciała urodzić szybciej ale w końcu dzidzia jeszcze nie jest donoszona! :szok:

Jest donoszona ... Zaczął się 9 miesiąc ... ;) A lekarz uważa że może w każdej chwili urodzić .... ;) Nic nie grozi ani Elis ani maleństwu ... ;)
Według gazety 36-37 tydz. to już ciąża donoszona:-)

Dziś jadę do Elis ok.10-11 jak tylko wrócę przekaże wiadomości od niej i od jej lekarza.... ;) Nie martwcie się ... ;) Dzidzia jest wystarczająco duża by wyjść na świat , chociaż będzie musiała pozostać w inkubatorze (jeśli Elis by urodziła)

W imieniu Elis dziekuję za wszystkie miłe słowa i wsparcie ;)

Elis w takim razie trzymamy za ciebie kciuki! :tak:
Chociaz jeśli dzidzia sie urodzi i ma leżeć w inkubatorze to jak na moje oko nie jest donoszona :no: ale ja sie nie znam bo nie jestem lekarzem! :baffled:
dużo zdrówka dla Elis i jej malucha :tak:

Obudziłam sie dzisiaj strasznie połamana :-( co ja w nocy wyprawiałam?:confused::baffled: spałam sama, łóżeczko tylko dla mnie i tak sie przewalałam po tym łóżku że teraz ledwo żyje, bo wszystkie kości mnie bolą :eek: :-(

reklama
Do góry