reklama
Gosia***
Fanka BB :)
Ja też myślę że w szpitalu zajmą się Elis jak należy
sylwia mój śluz najpierw był taki biały zbity potem raz się zdarzył podbarwiony krwią po czym się zmienił właśnie na taki wodnity
a dziś znów podbarwiony
Zobaczymy co będzie dalej

sylwia mój śluz najpierw był taki biały zbity potem raz się zdarzył podbarwiony krwią po czym się zmienił właśnie na taki wodnity

Zobaczymy co będzie dalej

A ja od wczoraj zauważyłam że śluz zrobił sie bardziej wodnisty ale nie ma w nim żadnego śladu krwi 
Naur ale w jaki sposób należy z nimi rozmawiać? może ktoś czeka na łapówke?
moze to jest właściwy sposób rozmowy z nimi?
chociaz ja uważam, ze nie powinni nic brać 

Gosia nastawiaj sie psychicznie na poród bo coś mi sie wydaje ze to już lada dzień!

Naur ale w jaki sposób należy z nimi rozmawiać? może ktoś czeka na łapówke?

Gosia nastawiaj sie psychicznie na poród bo coś mi sie wydaje ze to już lada dzień!

Raabit no to niestety, źle trafiłam, bo ja nie uznaję takich metod i nawet jakbym spała na kasie nie dam w łapę konowałom ani grosza.
Narazie nic się specjalnego nie dzieje, więc już przywykłam i odpuściłam, a jakby coś znowu było tak ostro to się wywiozę do Bydgoszczy, trudno.
No moja mała już od jutra we wszystkich możliwych terminach donoszona, więc jestem dużo spokojniejsza o nią. I niech już się rodzi!!
Ja zmykam do wyrka, papapa i miłej, spokojnaj nocki!!
Narazie nic się specjalnego nie dzieje, więc już przywykłam i odpuściłam, a jakby coś znowu było tak ostro to się wywiozę do Bydgoszczy, trudno.
No moja mała już od jutra we wszystkich możliwych terminach donoszona, więc jestem dużo spokojniejsza o nią. I niech już się rodzi!!
Ja zmykam do wyrka, papapa i miłej, spokojnaj nocki!!
No i Elis przekombinowała. Coś mi się zdaje, że poleży w szpitalu. Teraz na pewno jej nie dadzą urodzić.
Lekarz stwierdził iż Elis ma skurcze przedporodowe i powiedział że na pewno nie bedą tego wstrzymywać. Jeśli tylko objawy się pogłębią no to na porodówkę....
Sylwia może faktycznie Elis przekombinowała? tak bardzo chciała urodzić szybciej ale w końcu dzidzia jeszcze nie jest donoszona!![]()
Jest donoszona ... Zaczął się 9 miesiąc ...
Według gazety 36-37 tydz. to już ciąża donoszona:-)
Dziś jadę do Elis ok.10-11 jak tylko wrócę przekaże wiadomości od niej i od jej lekarza....
W imieniu Elis dziekuję za wszystkie miłe słowa i wsparcie
Elis w takim razie trzymamy za ciebie kciuki! 
Chociaz jeśli dzidzia sie urodzi i ma leżeć w inkubatorze to jak na moje oko nie jest donoszona
ale ja sie nie znam bo nie jestem lekarzem! 
dużo zdrówka dla Elis i jej malucha
Obudziłam sie dzisiaj strasznie połamana :-( co ja w nocy wyprawiałam?
spałam sama, łóżeczko tylko dla mnie i tak sie przewalałam po tym łóżku że teraz ledwo żyje, bo wszystkie kości mnie bolą
:-(

Chociaz jeśli dzidzia sie urodzi i ma leżeć w inkubatorze to jak na moje oko nie jest donoszona

dużo zdrówka dla Elis i jej malucha

Obudziłam sie dzisiaj strasznie połamana :-( co ja w nocy wyprawiałam?

reklama
Podziel się: