reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Janbor ale akcja z tym gazem :szok: dobrze ze przyszła kontrola! pootwieraj okna i postaraj sie nie przebywać za długo w kuchni! :no:

Gosia ja na twoim miejscu pojechałabym do szpitala sprawdzić o co chodzi z tym podbarwionym krwią śluzem :baffled::szok: do tego nie potrzebujesz przecież swojego lekarza :tak: lepiej dmuchać na zimne! :-)

reklama
Sylwia wiadomo,że lepiej jak sie smao dziecko zdecyduje na wyjscie niz jak sie to przyspiesza, chociaz nie zawsze, bo wiad omo, że przed 36 tygodniem jest wieksze zagrozenie dla takiego malucha ale z drugiej strony same tu pisałysmy,że czasem juz czas na wyjscie i dziekco za chiny nie chce i nie pomagaja ani sexy ani mycie okien ani zadne inne zabiegi przyspieszające a czasami, wiec może dzidzia Elis juz chciała sie z mama zobaczyc, bo przeciez znowu Elis sie tak strasznie nie starała.Dwa dni kapieli i masażu brzuszka to nie tak wiele.

Właśnie zadzwoniła do mnie Elis z informacją że o godz. 11 ma wypis ze szpitala... Uff kamień z serca ... ;) Wraca do domu ;) A ja sie tyle napisałam :-D ... No nic wcisne jej te kartki :P

Nia ma za co na prawde to skarb miec taka bliska osobę zwlaszcza, że Elis sie tak martwi ze jest sama.Takie wsparcie dla niej to na prawdę skarb.Ja zawsze chciałam miec siostre, z która bym sie dzieliła roznymi sprawami ale Bozia dala jedynie 3 braci a wiadomo, że z facetami to jest zupełnie inna sprawa;-) Kobita to kobita:-D;-)

To tym bardziej należa Ci sie moja droga słowa uznania, bo dziewczyny w Twoim wieku zwykle mają troche bardziej nabałaganione w głowce:tak: A ty sie wykazujesz na prawdę dużym rozsadkiem i odpowiedzialnościa.Gratuluję jeszcze raz:-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry