reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Magda potwierdzam, bo też widziałam że Zdanka jest wpisana na zielono na 21.08 wiec nie rozumiem czemu jej przykro? nie udziela sie na forum, a jak juz zajrzy to pretensje! :szok: dziwne.... :no:

Sylwia jak tam po herbatce? :tak:

Kira daj znać co u ciebie? jak minęła noc z wysokim ciśnieniem? :szok:

Gosia czy ty nadal 2w1? odezwij sie :tak:

Ola jak tam? nadal zadnych objawów? :-)

reklama
Powiem szczerze, że już nie mam ochoty na bara bara:zawstydzona/y: Też mnie boli brzuch i czuję sie jak przed/ w czasie okresu. A jeżeli już do czegoś dojdzie, to tylko po to, żeby przyspieszyć bieg wydarzeń.............:-) Ale to ok wtorku ,środy

Wiecie kiedyś usłyszałam taką rzecz: " kobieta zawsze może, ale nie zawsze chce, a facet zawsze chce ale nie zawsze może":-)( bo mu nie stanie:zawstydzona/y:)

chociaż , ja wiem , że Piotrek marzy już o tym , żebym w koncu urodziła, bo widzi jak mi ciężko coś zrbic przy Weronice, nie mówiąc już o tym jak mam się z boku na bok w nocy przełożyc, dzisiaj nawet przebudził się , żeby mi pomóc z poduszką . Tzn nie mogłam jej przełożyc na drugą strone brzucha, bo przekęcic sie miałam problem, no to mi pomógł.

Mi jakoś fikołki w łóżku nie sprawiają trudności:-), chociaż w brzuchu 115. Może dlatego, że mam wielkie łóżko 160/200. Jak położe się na wersalce w innym pokoju, to wtedy mam problem.
Chyba wyniosę pościel na balkon. Może pogoda się utrzyma:-D

Witam z rana
Noc w miare spokojna,cisnienie górne spadło ale dolne nadal prawie 90,no nic,czekamy:-(
Magda ja mam w nocy tak samo,budzi sie moj maz za kazdym razem jak sie przekrecam i mi pomaga:tak:
Sylwia wreszcie i ciebie dopadly bóle,moze i dobrze;-)
Raabit,powodzenia u lekarza i mam nadzieje ze dowiedsz sie czegos konstruktywnego,bo te bóle na bank coś oznaczają:-)
Narobiłyście mi smaka na herbatke-ide na zieloną:tak:

reklama
To i ja myknę na herbatkę, może mężusiowi kawki zrobię? Może wstanie i posiedzi ze mną trochę, a może pobawi się z Weroniką, ona tak bardzo lubi zabawy z tatą. Z reguły większą częśc dnia go nie ma i widzę , jak dziecko tęskni. Parę razy w ciągu dnia o niego zawsze pyta i tak jakoś przykro mi się wtedy robi , że go nie ma. Od poniedziałku mam nadzieję , że już będzie, bo planujemy , żeby poszedł na zwolnienie na Weronikę, co by mnie w tych ostatnich dniach odciążyc.

Do góry