Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

okaże się .Sierpień się zaczął to pewnie zaczniemy się"mnożyć"hihi:-)U mnie dziś bez większych zmian skurcze nieregularne ból brzucha i krzyży...i jakaś depresja mnie dopadła:-
powiedziala ze to nie jest cisnienie podwyzszone
(155/85-normalnie mialam 130/60) i nawet jak mi dojdzie do 180/100 to spokojnie do szpitala w piatek podejsc
a teraz kazala sie polozyc i wlączyć muzyke relaksacyjna

jednak?) to nieznacznie i jesli mnie nie boli glowa to mam zmierzyc za godzinke i jesli nadal bedzie takie lub wyzsze wtedy zadzwonic jeszcze raz i pomyslimy co dalej.Boże co za ludzie...można normalnie załatwic sprawe
tą ze szpitala to zabic....Dobrze ze ta na pogotowiu bardziej kompetentna...
czy mnie ktoś jeszcze pamięta
na początku ciąży troszke się udzielałam ale niestety Ewcia pochłania dużo czasu i nie mam czasu się udzielać
całe dnie przesiadujemy na dworku a jak już jestem w domu to wiecznie coś a jak nie coś to leń ;-) jest mi bardzo przykro bo skreśliłyście mnie z listy :sick:a i tak pozostane sierpniówką 2008 ;-)dziś postanowiłam się odezwać i napewno będe śledzić nasze rozdwojenia
w domu wszysko przygotowane i czeka na maleńką :-)

ale uważam, że to tylko dobrze świadczy o naszych mężach :-)