reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
MONGEA ulżyło Ci???????
To nie było do ciebie, więc nie rozumiem po co komentujesz! I jeszcze jedno: po czym wnosisz, że z moją psychiką jest coś nie tak? Po tym,że zaproponowałam ,żeby nie wsłuchiwać się w swoje ciało? hmmmmmmmm dziwne masz kryteria oceniania ludzi
To nie było do ciebie, więc nie rozumiem po co komentujesz! I jeszcze jedno: po czym wnosisz, że z moją psychiką jest coś nie tak? Po tym,że zaproponowałam ,żeby nie wsłuchiwać się w swoje ciało? hmmmmmmmm dziwne masz kryteria oceniania ludzi

Sylwia ja przytyłam 16kg ale to dlatego ze jestem spuchnięta bo zanim zaczęłam puchnąć to miałam 12kg na plusie i tyłam 1kg na miesiąc!
Ale i tak uważam, że waga po porodzie będzie zależała tylko od naszego samozaparcia i dyscypliny
dla chcącego nic trudnego!
Walcz w końcu żel musteli już masz hihihi
Ale i tak uważam, że waga po porodzie będzie zależała tylko od naszego samozaparcia i dyscypliny

Walcz w końcu żel musteli już masz hihihi

Sylwia ja podobnie jak ty bo przed ciążą było 57 a teraz około 22 na plusie
ja sie nie martwie ze nie zrzuce tylko dołuja mnie rozstepy bo wiem ze jak sie zabliźnia to juz nic nie zrobie
i kicha...

Natalia własnie masz racje! rozstępy i obwisła skóra to jest najgorsze :-( ja na szczęście nie mam rozstępów i mam nadzieje, ze tak zostanie
chociaz wiem ze często sie pojawiają dopiero po porodzie
dlatego trzeba zachować czujność 

reklama
Podziel się: