sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Raabit, przytylam tylko 8 kg, wiec nie bylo w sumie czego zrzucac po porodzieSandra 6 dni przed terminem bo bardzo rozsądny termin
A jak było u Ciebie z powrotem do formy? stosowałaś jakieś specyfiki typu kremy, żele itd? ciężko było?
ale powiem Ci, ze pomimo kosmetykow, zeli i innych ulepszaczy ujedrniajacych, skore na brzuchu, pupie i udach mam troche zwiotczala
Moze gdybym cwiczyla to efekt bylyby inne, ale len ze mnie, wiec jest jak jest ;-) Co do powrotu do formy to czulam sie znakomicie - moze dlatego, ze w ogole sie nie wymeczylam w trakcie porodu - i juz na drugi dzien smigalam, ze ho ho ;-)
Bedzie dobrze!

). W smsie skrótowo napisałam i mogłam was w błąd wprowadzić. Ponieważ mam już dzidzię donoszoną to postanowiłam wczoraj pomóc w sprzątaniu - a to zmyłam podłoge mopem, a to starłam kurze ... Teraz mnie strasznie kręgosłup boli i nic mi się nie chce. Skurcze to może ze 2 na dzień mam, a leki ostatnie zdecydowałam wziąć w czwartek ( z piątkowej dawki zrezygnowałam - bo położna mnie nastraszyła że przenoszę ;-)). Teraz cierpliwie czekam na skurcze, których miałam więcej jak brałam te leki przeciwskurczowe
. Dziękuję za dobre myśli.
, dobrze chociaz ze "zlote" szafy juz stoja i mebelki dla malej mam przygotowane)