reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

No i Elis przekombinowała. Coś mi się zdaje, że poleży w szpitalu. Teraz na pewno jej nie dadzą urodzić.
Dziewczynki jakie macie cyferki w zapisie skurczów w ktg? U mnie dziś 15-16. Z tego co ktoś mówił skurcz liczy się od 20.

reklama
Elis trzymaj się cieplutko pozostaje życzyć tylko szybkiego rozdwojenia!!!:-)

Dziękuję dziewczyny za odpowiedź odnośnie skurczy:tak:a właśnie zauważyłam że znów mi odchodzi śluz podbarwiony krwią:eek::oo2:

ola bardzo bym chciała żebyś miała rację:tak:ale nie bardzo wierzę że będzie tak łatwo patrząc jak długo męczy się biedna Naur i jak cierpiała Claudi

Zastanawiają mnie tylko te dreszcze podczas skurczy ale może to taka reakcjaorganizmu...:confused::confused::confused:

Sylwia może faktycznie Elis przekombinowała? tak bardzo chciała urodzić szybciej ale w końcu dzidzia jeszcze nie jest donoszona! :szok:

O tym samym pomyślałam jak przeczytałam ze zostawili ja w szpitalu:no:Patrzcie donoszone nic nie moga zdzialac a tu prosze:-poby wszysko bylo ok
Pożegnam sie,życze wam miłej nocki i spokojnej:-DDo jutra.Dobranoc:tak:

:szok:dopiero teraz zauważyłam że Elis ma jeszcze czas do terminu:szok:jakoś tak mi się wydawało że dzidzia już donoszona jest...:confused:no ciekawe co z nią zrobią...ale sądzę że jeśli z dzidzią ok to jeszcze będą zatrzymywać poród:tak::shocked2:

Najważniejsze , żeby była pod dobrą fachową opieką z dobrym sprzętem. A reszta? życie pisze swoje scenariusze. Byle by tylko było wszystko dobrze. Tez powoli zmykam , bo za chwilę mąż z pracy wraca i trzebaby było mu jakąś kolację postawic na stół.

Gosia cos czuje ze bedziesz następna! :tak:

A Elis nie ma co życzyć szybkiego rozdwojenia bo ona ma jeszce miesiąc do terminu!!! :szok:

Kira dobrej nocy :tak:

Też tak sądze. Dostanie magnez w kroplówce i nospe. Poleży tydzień -dwa.
GOSIU jestem pewna, że w tym tygodniu urodzisz. Różni nas 5 dni, ale mój śluz jest wodnisty
Raabit a Ty nie na rdw rozbieranym????????????;-)

Sylwia widzisz jak to sie w życiu układa :-( mąz musiał pojechać do pracy na nocny dyzur :wściekła/y: randka przełożona na jutro jeśli bede sie dobrze czuła. A dzisiaj faktycznie coś troche brzuch mnie boli.

reklama
Oj, no to sie Elis doigrała! Oby jej nie pozwolili jeszcze urodzić, bo dzidziol za mały. A poza tym jak sama doświadczyłam nawe co 3 minutowe skurcze o niczym nie przeświadczają.

Gosia to Ty masz coś tak jak ja, kurcze a co Ci lekarze mówią?? Ja miewam dreszcze,ale podczas tych bardzo bolesnych skurczy, normalnie to nie. Myślę że to z wysiłku albo zmęczenia.

Raabit te znajomości w Wojewódzkim, to właśnie ten lekarz do którego próbowałam się dodzwonić, ordynator, jest bratem przyjaciółki mojej mamy. On prowadził ciążę z Julką, ale czasem też na odczepnego mnie traktował, więc nie mam nadziei że tym razem bedzie lepiej. Tak czy inaczej będę tam rodzić, bo ZZO.
Może ja źle z tymi konowałami rozmawiam?? Może to trzeba jakoś specjalnie???

Ola ja wcześniej kilkakrotnie czułam takie szybkie,króciutkie i lekkie drgawki, jakby mi sie coś zatrzepotało w brzuchu, ale nie mam pojącia co to. Jak tylko się dowiesz to pisz! Dodam, że od dawna ich nie mam, a bylo tylko kilka.

Do góry