• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam
Ten intensywny tydzień rozłożył mnie na łopatki, przezębienie gigant, ale nie mogę gnić w łózku, bo dostaję szału.
Wczoraj miałam 3 godziny czytelni internetowej i od słowa do słowa powiedziałam dzieciakom o Malszku.Najlepiej żebym urodziła już i od razu przywiozła dzieciatko do szkoły;-). A z dziewczynkami z klasy, w której miałam zastępstwo wychowawstwa, ma trzy światy, nic mi nie wolno robić. W torbie mam nosić tylko telefon i długopis. Mojemu przytulaskowi zabroniły się przytulać, żeby dzieciątka nie zgnótł:no:

reklama
ja się nie uważam za złego kierowcę, ale idealnie to chyba jeżdżą ci, co mająprawko od wielu lat i są ciągle za kółkiem...
a jak tu się nie stresować kiedy wiem, że to egzamin a obok siedzi obca osoba, dlatego stres też robi swoje...
ale mam nadzieję, że już niedługo mi się uda :tak::tak::tak:
u mnie mąż ma prawko, ale na szczęście mamy 2 autka i 1 odziedziczę dla siebie :-D

Czesc kobitki,juz jestem po ciezkim dniu w pracy,standardowo poklocilam sie z mezem(przynajmniej ze dwa razy w tygodniu musi byc),wiedzialam ze w piatek 13 musi sie cos wydarzyc,bo jak to by bylo inaczej...
A teraz poczytam co tam u was sie dzialo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry