• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To moze po kawalku i nie w szybkiej odpowiedzi
Mamy rowne 700 glosow:szok::szok:
gratuluję i oby ich przybywalo z dnai na dzien

a co do zakupów dla maleństwa to ja bym sie bała tak wczesnie kupować,tym bardziej po ostatnich doswiadczeniach znajomej
uwazam ze nie ma sie co spieszyc w ostatnio miesiacu tez bedzie dobrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
piwonia a co było z tą znajomą???
w ostatnim miesiącu to będzie nam chyba ciężko z tym brzuchem biegać po sklepach :-D
niechce was straszyc,ale urodziła maleństwo i serduszko przestało bić,a juz wszystko dużo wczesniej miała zakupione i przygotowane i po co,teraz rozdała to bo nie może miec juz dzieci

dlatego ja sie boje tak wcześnie robic zakupy,wiadomo ze co komu pisane to i tak go nie ominie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz piwonia ja np jeszcze wózka nie kupie ale ubranka muszę np mieć bo ja mogę i w czerwcu w szpitalu wylądować i nie będzie komu i kiedy:tak: a jak będę zakładać że źle będzie być może to tylko martwic się będę:wściekła/y:

poza tym mnie nie stać wszystko na raz kupić po:tak::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ann i slusznie:) prawko bardzo sie przydaje:) nie jestes uzalezniona od nikogo i jezdzisz kiedy chcesz:)
oj tak, tym bardziej ze ja tu caly czas rowerkiem smigam, a z dwojka maluchow na poczatku nie dam rady wiec trzeba zrobic prawko

powodzenia życzę w szybkim zdaniu egzaminu aga i ann :-)
ale ty ann nie nastawiaj się, że tak szybko ci się uda zdać, chyba że u was nie ma z tym problemu (wiem to na swoim przykładzie) :crazy:
Dzieki Iza, mysle ze dam rade, tu nie ma takich kretynskich zasad jak w PL, no i cos takiego jak placyk nie istnieje, a pytan na teorie jest 55 gdzie tylko jedna odp jest dobra, najgorsze to tylko fakt ze zdaje po holendersku :rofl2:

gdzie ta wiosna u mnie biało i zimno i jeszcze choróbsko mnie dopadło Ann;) przyślij tą wiosnę na Śląsk bo chyba zapomniała o nas
;-)
wiosna jest u mnie w NL - zapraszam :rofl2:, juz ja troche do Polski przepchnelam ;-)

ann, na pewno dasz radę, wkońcu nie zdajesz w pl
wlasnie, naszczescie nie zdaje w PL, a tu lapowki nie sa potrzebne zeby zdac

Mamy rowne 700 glosow:szok::szok:
No to super :-D

Ide chyba wreszcie ten obiad jesc, sama, bo moj m bedzie pozniej, a mnie juz sie zoladek do plecow przykleja... :baffled:

poza tym mnie nie stać wszystko na raz kupić po:tak::wściekła/y:
mnie tym bardziej,ale ja nie mówie tu o ubrankach tylko o tych większych rzeczach typu łózeczko,wóżek itp.
bo ja ubranka bede miala napewno wcześniej wyprane i poprasowane i beda czekały,ale reszta dopiero potem,tylko ze ja nie zamierzam tez niewiadomo jakich zakupów robic

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry