Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja już zdaję 11 miesięcy :-( tak to jest jak na egzamin czeka sie ponad miesiąc 
gratuluję i oby ich przybywalo z dnai na dzienTo moze po kawalku i nie w szybkiej odpowiedzi
Mamy rowne 700 glosow

No ale w koncu iza zdalakasia ty mnie lepiej nie straszja już zdaję 11 miesięcy :-( tak to jest jak na egzamin czeka sie ponad miesiąc
![]()

to ty tez kiedys zdasz, jak bedziesz z brzuchem zdawac to moze na litosc
zartujeniechce was straszyc,ale urodziła maleństwo i serduszko przestało bić,a juz wszystko dużo wczesniej miała zakupione i przygotowane i po co,teraz rozdała to bo nie może miec juz dziecipiwonia a co było z tą znajomą???
w ostatnim miesiącu to będzie nam chyba ciężko z tym brzuchem biegać po sklepach![]()
a jak będę zakładać że źle będzie być może to tylko martwic się będę

oj tak, tym bardziej ze ja tu caly czas rowerkiem smigam, a z dwojka maluchow na poczatku nie dam rady wiec trzeba zrobic prawkoann i slusznieprawko bardzo sie przydaje
nie jestes uzalezniona od nikogo i jezdzisz kiedy chcesz
![]()
Dzieki Iza, mysle ze dam rade, tu nie ma takich kretynskich zasad jak w PL, no i cos takiego jak placyk nie istnieje, a pytan na teorie jest 55 gdzie tylko jedna odp jest dobra, najgorsze to tylko fakt ze zdaje po holenderskupowodzenia życzę w szybkim zdaniu egzaminu aga i ann :-)
ale ty ann nie nastawiaj się, że tak szybko ci się uda zdać, chyba że u was nie ma z tym problemu (wiem to na swoim przykładzie)![]()

wiosna jest u mnie w NL - zapraszamgdzie ta wiosna u mnie biało i zimno i jeszcze choróbsko mnie dopadło Annprzyślij tą wiosnę na Śląsk bo chyba zapomniała o nas
;-)
, juz ja troche do Polski przepchnelam ;-)wlasnie, naszczescie nie zdaje w PL, a tu lapowki nie sa potrzebne zeby zdacann, na pewno dasz radę, wkońcu nie zdajesz w pl
No to superMamy rowne 700 glosow![]()

mnie tym bardziej,ale ja nie mówie tu o ubrankach tylko o tych większych rzeczach typu łózeczko,wóżek itp.poza tym mnie nie stać wszystko na raz kupić po![]()