• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
I ja sie witam ;-)
i melduje, ze glos oddany i drzewko odwiedzone.... :-):-)

znowu bylam na gimnastyce i dodalo mi to energii! zaraz sobie zrobie cos do jedzenia, ale musze zczac jesc jakies salatki etc.. bo przez ostatni tydzien, moze 10 dni z 67.5kg wskoczylam na 69.8kg :angry::angry::angry:
do tej pory wogole nie mialam ochoty na czekolade i slodycze. A teraz... czekolada, ciasta.....

chyba sobie wrzuce piers z kurczaka na pare z papryczka chili.... a do tego salata i ogorek zielony. Wiem, ze w ciazy nie wolno sie odchudzac, ale zalamalam sie.... :-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama
I ja sie witam ;-)
i melduje, ze glos oddany i drzewko odwiedzone.... :-):-)

znowu bylam na gimnastyce i dodalo mi to energii! zaraz sobie zrobie cos do jedzenia, ale musze zczac jesc jakies salatki etc.. bo przez ostatni tydzien, moze 10 dni z 67.5kg wskoczylam na 69.8kg :angry::angry::angry:
do tej pory wogole nie mialam ochoty na czekolade i slodycze. A teraz... czekolada, ciasta.....

chyba sobie wrzuce piers z kurczaka na pare z papryczka chili.... a do tego salata i ogorek zielony. Wiem, ze w ciazy nie wolno sie odchudzac, ale zalamalam sie.... :-(:-(:-(:-(:-(:-(
Gosiu ja w ciągu tygodnia 2 kg dostałam więcej. I też to przeżyłam strasznie. Ale jedynie czekoladę odstawiłam (bo nie mam ochoty). Ale wiem, że wróci to do mnie. Ostatnio całego pomelo wszamałam. A to przecież wielkie jest!:szok:
Także głowa do góry!

Co do imion to chciałam Magdalenę lub Lenę ale w M jak Miłość mnie ubiegli i teraz nie dam. Wystarczy, że Cichopek ma też termin na koniec sierpnia :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry