• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ewelinka jestes?? Mam pytanie? To zdjecie ktore dodalas teraz o POli jest prawdziwe te z serduszkiem? Tamto skasowalam i chce dodac prawdziwe
Ale gapa ze mnie dopiero zauwazylam ze mam 5ty kwadracik, jupiii
Tak Kasiu. Ale proponuję wysłać do Poli zaproszenia na NK. Administratorzy (czyli rodzinka) zaakceptują i będziesz mogła zawsze zobaczyć co u niej słychać, bo pod każdym zdjęciem są wiadomości o zdrowiu Poli;-)

Ps. A to ich blok po pożarze. Polunia mieszkała na 1 piętrze i wpadł im do mieszkania dach i mieszkanie na strychu.
http://gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/941313.html

Ostatnia edycja:
podoba wam się Jonasz albo Bazyli? Tutaj to Younis i Basil
Niestety jedyny wspólny link w imionach znalazłam w Biblii, ale nie nazwę swego syna Mojzesz czy Abraham

Emy ja niestety nie jestem entuzjasta takich starych imion wiec ci nie pomoge. Masz ciezki orzech do zgryzienia.
Efe dzieki to lece wkleje to zdjecie i wysle zaproszenie.

No Emy ja też ci nie zazdroszczę, bo musisz wymyślić takie imiona żeby ani z jednej ani z drugiej strony ludzie nie łamali sobie języka. Osobiście Bazyli mi się podoba. Strasznie oryginalne. A Jonasz to mi się z takim zespołem kojarzy Jonas Brother (chyba).

Nie ma za co Kasiu;-) I dziękuję w imieniu Poli i jej rodziny.:-)

Cześc moje kochane sierpnióweczki:)

Ja dopiero po weekendzie do Was dotarłam... Ale powiem Wam,ze te kursy w weekend były kapitalne! Juz sie nie moge doczekac kolejnego zjazdu za miesiąc. Super intensywny miałam ten weekend ale tez suuper pozyteczny:).

Ale zaległości mi zrobiłyście...ale i tak Was uwielbiam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry