• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Boze dziewczyny jak wy macie sile walczyc, ja tez bede miusiala znow wpasn na NK. Wiecie te glosy to zauwazylam sa falami jakies dziecko wystartuje nagle z wielka iloscia glosow przegania wszystkich i nagle sie zatrzymuje. U nas glosy sa systematyczne i mam nadzieje bedzie to nasza bronia do walki. Dzieki wam za wszystko

reklama
Dobre Mika!! A to cytat z NK jaki dostalam email od obcej osoby

Witam,
Niewiem skad ma Pani do mnie namiary - ale proszę bardzo będę głosować. My też braliśmy udział w zeszłym roku w konkursie papmersa i wygraliśmy zabawkę fisher-price:) Życzę powodzenia!!

Prawda ze podnosi na duchu??Czesto zdarzaja sie takie osoby ale sa tez ktore potrafia zdolowac. Na szczescie rzadko:-D

Ewelinka jestes?? Mam pytanie? To zdjecie ktore dodalas teraz o POli jest prawdziwe te z serduszkiem? Tamto skasowalam i chce dodac prawdziwe
Ale gapa ze mnie dopiero zauwazylam ze mam 5ty kwadracik, jupiii

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobre Mika!! A to cytat z NK jaki dostalam email od obcej osoby

Witam,
Niewiem skad ma Pani do mnie namiary - ale proszę bardzo będę głosować. My też braliśmy udział w zeszłym roku w konkursie papmersa i wygraliśmy zabawkę fisher-price:) Życzę powodzenia!!

Prawda ze podnosi na duchu??Czesto zdarzaja sie takie osoby ale sa tez ktore potrafia zdolowac. Na szczescie rzadko:-D
aaaa bo ludzie są różni, nie ma co dupkami sie przejmować, w kazdym razie będziemy Cię wspierać :-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry