Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny mi wróża dziewczynke i nie mam nic przeciwko - intuicja mi podpowiada że tak bedzie a w pierszej ciąży też dobrze podpowidała od początku choc z drugiej strony jakby był chłopiec to też tragedii nie będzie bo będę miałą 2 łobuzów - pewnie by się dobrze dogadywali i broili razem
ale w te tabele i tak nie wierze bo sprawdzałam już kiedyś różne osoby i nie zgadzało się \
co do usg3d/4d no to w sumie robić można zawsze - są też moje zdjecia z 9tyg - też fajnie widać ale te usg jest bardziej do pooglądania dzidziusia, wszystkie doładne badania 12 i 20 tyg gin robił mi przełączając się na 2d (mówię o poprzedniej ciąży oczywiście)
Witam :-)
Dziewczyny to się wczoraj rozpisałyście, czytałam czytałam i udało sie w koncu skończyć. Wczoraj miałam imieninki, koleżanki z pracy wpadły i mała imprezka się zorganizowała, poszły wieczorem i padłam ze zmęczenia. Jakos nie dla mnie takie imprezy teraz, szybko zmęczona i śpiąca i trudno dotrzymać kroku innym.. To nic później nadrobimy zaległości ....heh
Pozdrowienia wszystkim mamusiom i ich dzieciaczkom
Hej dziewczyny:-)
Od wczoraj jestem najszczęśliwszą przyszłą mamą na świecie:-):-):-)!!!!
Mam w brzuszku 6cm SZCZĘŚCIA!!! Wszystkie wyniki są bardzo dobre, nie ma podejrzenia zespołu downa ani turnera. Widziałam rączki, nóżki,oczka, paluszki...COŚ PIĘKNEGO!!!! A jak fikało moje szczescie!!! Przeżycie nie do opisania. Uśmiech nie schodzi mi z buzi:-):-):-)
aneczka, jak chcesz wkleic foto do wiadomosci, to na samym dole okna wiadomosci masz:
dołączone pliki
zarzadzaj załącznikami
klikasz"zarzadzaj załacznikami" tam przegladasz sobie pliki , wysyłasz, chwilę czekasz az sie foto załaduje, i pozniej na samym dole okna wiadomosci klikasz zatwierdz odpowiedz-ta ikonka jest na samiusim dole :-)
Dzień dobry laseczki ;-)
Jak tam pogoda u was, bo u mnie mgła aż nie ma po co z okna wyglądać
Dzięki pomocy Deli80 udało mi się w końcu suwaczek wstawić. Trochę się różni od moich wyliczeń ale to zapewne dlatego, że mój cykl nie miał standardowych 28 dni.
Jak łatwo zauważyć moja kruszynka jest jeszcze malutka. Jak czytam o możliwości zrobienia dokładniejszego USG to mam ochotę biec już dziś do lekarza A tu jeszcze ponad 2 tyg. trzeba czekać
Ach! Z tego szczęścia zapomniałabym!
Mojej koleżance ciąże prowadzi ginekolog, który na swojej stronie ma krótki filmik z badania USG 4D. Wszystkie ciekawe zapraszam do obejrzenia. Ja prawie płakałam