reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To dobrze, że masz zaufanie do lekarza to bardzo ważne. Kobieta wtedy jest bardziej spokojniejsza.

Dokładnie! Poza tym to kobieta a w okolicy sami faceci a ja się nie umiem przełamać niestety. Martwię się tylko, że badania kazali mi tak późno zrobić, bo dopiero przed wizytą, a ta jak wspomniałam dopiero 11 lutego:confused:

Cześc Dziewczynki :-)
Byłam wczoraj na wizycie u gina ale nadal nie zrobiła mi USG :no:
Mówi że 1-wsze usg robi się między 11 a 14 tygodniem więc dopiero za jakis tydzień będę miała :sorry:

Ja też badania mam dopiero robić przed wizytą. To normalne więc nie masz się czym martwić. Co do facetów doktorów to miałam zawsze o nich dobre zdanie. Są bardziej delikatniejsi od kobiet:tak:.

Cześc Dziewczynki :-)
Byłam wczoraj na wizycie u gina ale nadal nie zrobiła mi USG :no:
Mówi że 1-wsze usg robi się między 11 a 14 tygodniem więc dopiero za jakis tydzień będę miała :sorry:
Jak się nie mylę to chodzisz z kasy. Oni niestety badania USG nie robią za często ;/. O ile dobrze pamiętam z tego co czytałam tłumaczą się tym, że jest szkodliwe dla płodu, a to nie prawda. Moja koleżanka chodzi z kasy, żeby dużo nie wydać, a na USG poszła prywatnie.

dzidzi duże i wg usg 13tydz5dni
Normalnie chyba dajesz Fasolce same drożdże :).
W 12 tyg dzidzi średnio wg statystyk ma 6 cm, a tu proszę ponad 7cm. Gratuluję.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny a ja juz po stresie :))

Wczoraj bylam u gina i jak padam o 21 codzien nie moglam spac :) Z mojej malej kropeczki (lepek od szpilki 3 tyg temu doslownie) dzis widzialam czlowieczka....ruszal nozkami i raczkami, wiercil sie strasznie, nie mozna go bylo zmierzyc...serducho super bije wymiary wg gina super hiper...3 tyg temu czarna mini kropeczka a dzis...2 cm :biggrin2: moj kochany wielkoludek ... normalnie tak mi go gin demonstrowal ze nie moglam sie napatrzec jak macha raczka . Wyniki super.....Tylko to przeziebienie mam uwazac bo glupi katar moze dac sie we znaki o goraczce nie mowie wiec do 12 tyg lepiej nic nie miec,...dzis mleczko, miod, czosnek do nosa i cytrynka, woda z sola badz woda utleniona :)) poki co bez zmian mysle by isc na L4...Spalam z czosnkiem w nosie a dzis nos jeszcze bardziej zaladowany i sie martwie

Hej dziewczyny,
Gratuluję wam dorodnych wiercących się fasolek, oby tak dalej

aneczka, wychodzi na to, że faktycznie możesz rodzić w lipcu jak tak dalej pójdzie, twój bąbelek jest po prostu rozbrajający

Moje kruszynki nie są takie duże jak powinny, chociaż łącznie zajmuja więcej miejsca. Większy bliźniak ma ok 5 cm a mniejszy ciut mniej
Jak wam mija dzień? U nas dziś całkiem ładnie świeci słońce. siedziałam na balkonie i opalałam twarz, tak się rozleniwiłam, że nie mogę się zebrać zeby zrobić obiad

Całuski

reklama
Ale super macie dziewczyny ze juz widzialyscie swoje dzidzie , ja niestety musze jeszcze czekac az polozna zadzwoni domnie i sie umowi zemna na wizyte , a dopiero po tym da mi skierowanie na USG:no: , moi znajomi sie smieja ze bede miala blizniaki - poniewaz przytylam juz 6 kilo ( a wcale duzo niejem ) , jak bylam pierwszy raz w ciazy to dopiero w 6 miesiacu zaczelo byc pomnie widac no a teraz zaledwie 10 tygodni i juz brzuszek okragly :-) . Ale przynajmniej dobrze sie czuje , tylko taka senna chodze przez wiekszosc dnia . Pozdrawiam was i douslyszenia :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry