Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To dobrze, że masz zaufanie do lekarza to bardzo ważne. Kobieta wtedy jest bardziej spokojniejsza.

Jak się nie mylę to chodzisz z kasy. Oni niestety badania USG nie robią za często ;/. O ile dobrze pamiętam z tego co czytałam tłumaczą się tym, że jest szkodliwe dla płodu, a to nie prawda. Moja koleżanka chodzi z kasy, żeby dużo nie wydać, a na USG poszła prywatnie.Cześc Dziewczynki :-)
Byłam wczoraj na wizycie u gina ale nadal nie zrobiła mi USG
Mówi że 1-wsze usg robi się między 11 a 14 tygodniem więc dopiero za jakis tydzień będę miała![]()
Normalnie chyba dajesz Fasolce same drożdżedzidzi duże i wg usg 13tydz5dni
moj kochany wielkoludek ... normalnie tak mi go gin demonstrowal ze nie moglam sie napatrzec jak macha raczka . Wyniki super.....Tylko to przeziebienie mam uwazac bo glupi katar moze dac sie we znaki o goraczce nie mowie wiec do 12 tyg lepiej nic nie miec,...dzis mleczko, miod, czosnek do nosa i cytrynka, woda z sola badz woda utleniona
, moi znajomi sie smieja ze bede miala blizniaki - poniewaz przytylam juz 6 kilo ( a wcale duzo niejem ) , jak bylam pierwszy raz w ciazy to dopiero w 6 miesiacu zaczelo byc pomnie widac no a teraz zaledwie 10 tygodni i juz brzuszek okragly :-) . Ale przynajmniej dobrze sie czuje , tylko taka senna chodze przez wiekszosc dnia . Pozdrawiam was i douslyszenia