Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dobrze, że masz zaufanie do lekarza to bardzo ważne. Kobieta wtedy jest bardziej spokojniejsza.

Jak się nie mylę to chodzisz z kasy. Oni niestety badania USG nie robią za często ;/. O ile dobrze pamiętam z tego co czytałam tłumaczą się tym, że jest szkodliwe dla płodu, a to nie prawda. Moja koleżanka chodzi z kasy, żeby dużo nie wydać, a na USG poszła prywatnie.Cześc Dziewczynki :-)
Byłam wczoraj na wizycie u gina ale nadal nie zrobiła mi USG
Mówi że 1-wsze usg robi się między 11 a 14 tygodniem więc dopiero za jakis tydzień będę miała![]()
Normalnie chyba dajesz Fasolce same drożdżedzidzi duże i wg usg 13tydz5dni
moj kochany wielkoludek ... normalnie tak mi go gin demonstrowal ze nie moglam sie napatrzec jak macha raczka . Wyniki super.....Tylko to przeziebienie mam uwazac bo glupi katar moze dac sie we znaki o goraczce nie mowie wiec do 12 tyg lepiej nic nie miec,...dzis mleczko, miod, czosnek do nosa i cytrynka, woda z sola badz woda utleniona
, moi znajomi sie smieja ze bede miala blizniaki - poniewaz przytylam juz 6 kilo ( a wcale duzo niejem ) , jak bylam pierwszy raz w ciazy to dopiero w 6 miesiacu zaczelo byc pomnie widac no a teraz zaledwie 10 tygodni i juz brzuszek okragly :-) . Ale przynajmniej dobrze sie czuje , tylko taka senna chodze przez wiekszosc dnia . Pozdrawiam was i douslyszenia