reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mju to mam coś dla ciebie. Znalazłam takie wirtualne USG. Wpisz tylko datę ostatniej miesiączki lub datę porodu i będziesz mogła trochę obejrzeć swoje maleństwo;-)

Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker

Witamy Aguś!

Ha!
Właśnie się doczytałam, że takie USG 4D robi się też przed 10 tyg. ciąży :laugh2:
Jak nic będzie wycieczka na badanie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny :)
Ja tez się nie mogę doczekać badania jeszcze tydzień...
Chciałam przełożyć na ten piątek, ale A powiedział, że posłuchamy Pani G i pójdziemy jak się zacznie 14 tc, bo wtedy lepiej widać. Więc potulnie czekam.

Cześć dziewczyny.

Ja to mam dziś okropny poranek, wstałam i polała mi się z nosa krew, w dodatku czuję spuchnięte dziąsło :-( :wściekła/y: :no: jutro pójdę zapisac się do jakiegoś stomatologa ehh. Narazie popłucze szałwią może trochę pomoże, a może macie jakieś propozycje?? ktoś wie co na dziąsło opuchniete? :-(

Cześć dziewczyny :)
Ja tez się nie mogę doczekać badania jeszcze tydzień...
Chciałam przełożyć na ten piątek, ale A powiedział, że posłuchamy Pani G i pójdziemy jak się zacznie 14 tc, bo wtedy lepiej widać. Więc potulnie czekam.

Deli mam to samo:crazy: Wizytę dopiero na 11 lutego! Oszaleć idzie! Do tego moje zdjęcia usg są tak marne, że szkoda je tu wstawiać :confused2: Nic nie widać:oo2: Na szczęście widziałam na żywo podczas usg wszystko tzn. kształt i bijące serduszko, ale nie będzie po tym pamiątki:-(
Maggie niestety z dziąsłem nie poradzę :(

Efe1980 oszaleć to mało powiedziane :). Ja bym najchętniej oglądała Kruszynkę codziennie. Przykro mi, że nie masz dobrych zdjęć. Ale zdjęcia z USG nie oddają tego uczucia co patrzenie na monitor.

Ja niestety na dziąsło też nic nie poradzę :(.

Ostatnia edycja:
Mam to samo deli80 :-( Czasami żałuję, że wybrałam fajniejszą dr G do której muszę jeździć ponad 30km. Ale mam do niej większe zaufanie. Za to gdybym wybrała lekarza na miejscu mogłabym częściej się z nim widywać i na bieżąco rozwiewać wątpliwości. Ale z drugiej strony - od czego jest internet!

To fakt Efe1980 w internecie znajdziemy sporo informacji, aczkolwiek trzeba też uważać, bo dużo jest wyssanych z palca.
Ja też wybrałam sobie lekarkę, która ma bardzo dużo dobrych referencji. Po za tym teściowa, która jest lekarzem powiedziała, że lepszej nie zna. Więc po tych słowach było wiadomo gdzie będę chodzić. Jeden minus, że przyjmuje tylko prywatnie, a do tanich nie należy. Średnio co 2,5 tygodnia u niej jestem. No i jak tylko coś jest na rzeczy to od razu do niej dzwonie i się pytam czy jest OK. Więc troszkę ją męczę.

To dobrze, że masz zaufanie do lekarza to bardzo ważne. Kobieta wtedy jest bardziej spokojniejsza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry