reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczynyki, ale tęskniłam za wami normalnie szok :sorry:
ale odwyk sie skończył :laugh2: jestem w domku z wami i no i przedewszytkim z mężem hehe:-) Niestety nie nadrobie co tu pisałyśćie mam tylko nadzieje że u was wszytko ok. Wiem od Kasi o Anetce ale mam nadzieje że już lepiej :tak: i wszytko ok.
W Polsce kupiłam już dla Janeczka całą wyprawke :-D a za wózek wpłaciłam zaliczke, mama odbierze jak będzie :cool2:
acha prawko niestety oblałam :-( i to taki głupi błąd.... z jednokierunkowej skręciłam w lewo z prawego pasa i jeszcze jak zapytał co to była za droga powiedziałam że dwukierunkowa :zawstydzona/y: ale ogólnie gościu był wyrozumiały :sorry:

reklama
przykro mi że nie zdałaś:(
ale super że już wyprawka jest gotowa;p
ja po miłym dniu z mężem padam,póki coś robiłam było spoko a jak się w domu położyłam na chwilę to już jak po 80-tce się czułam i do teraz tak bleeee

Witaj Aniu na starych smieciach. Ciesze sie ze wyjazd sie udal. Apropos Anety macie pozdrowienia i u niej wszystko w porzadku tylko musi lezec.
Mam w planach zaraz M jak milosc i pewnie potem spanko. Mam nadzieje ze jutro jednak nie bedzie padac, dzis byl taki przyjemny dzien:tak::tak:

tu kosztuje prawie 6 tysięcy w przeliczeniu na złotówki niestety nie dam rady :-( musze czekac do narodzin i jak będę jechała zarejetrować synka to mam nadzieje że wtedy zdam :tak:

Kasiulek ty masz 8 kwadracik :szok: ale fajnie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniu jak ja patrze na ten 8 kwadracik to mnie przerazenie ogarnia jak to szybko czas leci:szok::szok:Brzuszek wkleilam na watek, wg tego powinnam miec juz conajmniej 10ty kwadracik:eek::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry