reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam i tu nadrobiłam większość zaległości :)
Malinka bardzo mi przykro :(.
Aniu gratuluje wyprawki i przykro mi, że prawko oblane ...

Jak mój wstanie to do szpitala jadę, bo oczywiście nie ma dziś nigdzie z rana lekarza jak go trzeba ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co do pościeli to dzisiaj kupiłam:-) Mój mąż jak zobaczył pościel z misiem piłkarzem to nie dał sobie przemówić, żeby wziąść inną. Mi się podobała taka kawowa z żyrafką a on się uparł na tego miśka i już. Musiałam kupić obie;-) Ciekawe jakie będą po praniu.

A jaki kolor tej pościeli z Misiem piłkarzem, bo tez takiej szukam, ale znalazłam tylko niebieską, a to niestety odpada u mnie :-(.
Napisz firmę to poszukam, może mają zieloną lub żółtą :-)

Ostatnia edycja:
dzień doberek
No deli, to faktycznie niemiełe uczucie. Teraz nie mam problemów, ale wcześniej, ufff. Oby ci pomogli.
U mnie też pranie leci bo pogoda wyglada na znosną i pewnie jak zostawie na słonku i pojde do pracy to mniejmy nadzieje nie zacznie padać.
Mam juz ostateczną date macieżyńskiego, pracuję do 8 lipca, a 17, po wykorzystaniu urlopu zaczyna się macieżyński. Szef się śmiał że boi sie że mi wody w pracy odejdą. Ty jak odejdą ci wody w dwuch takich sklepach to dostajesz od nich prezent, ale szef powiedział że on prezentów nie będzie rozdawał. Ale poszliśmy na ugodę, jak zaczną odchodzić to pojedziemy do M&S i podzielimy się prazentem.

reklama
dzień doberek
No deli, to faktycznie niemiełe uczucie. Teraz nie mam problemów, ale wcześniej, ufff. Oby ci pomogli.
U mnie też pranie leci bo pogoda wyglada na znosną i pewnie jak zostawie na słonku i pojde do pracy to mniejmy nadzieje nie zacznie padać.
Mam juz ostateczną date macieżyńskiego, pracuję do 8 lipca, a 17, po wykorzystaniu urlopu zaczyna się macieżyński. Szef się śmiał że boi sie że mi wody w pracy odejdą. Ty jak odejdą ci wody w dwuch takich sklepach to dostajesz od nich prezent, ale szef powiedział że on prezentów nie będzie rozdawał. Ale poszliśmy na ugodę, jak zaczną odchodzić to pojedziemy do M&S i podzielimy się prazentem.
Dobry szef mój odkąd ja jestem na L4 to nawet nie zadzwoniłi sie nie zapytał co słychać tylko przez innych pracowników nagabuje ,żebym do pracy szybko wracała :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry