Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A co do pościeli to dzisiaj kupiłam:-) Mój mąż jak zobaczył pościel z misiem piłkarzem to nie dał sobie przemówić, żeby wziąść inną. Mi się podobała taka kawowa z żyrafką a on się uparł na tego miśka i już. Musiałam kupić obie;-) Ciekawe jakie będą po praniu.
wspolczuje oby Ci pomogliWejdź na dolegliwości(((((((((((((((((((

Dobry szef mój odkąd ja jestem na L4 to nawet nie zadzwoniłi sie nie zapytał co słychać tylko przez innych pracowników nagabuje ,żebym do pracy szybko wracaładzień doberek
No deli, to faktycznie niemiełe uczucie. Teraz nie mam problemów, ale wcześniej, ufff. Oby ci pomogli.
U mnie też pranie leci bo pogoda wyglada na znosną i pewnie jak zostawie na słonku i pojde do pracy to mniejmy nadzieje nie zacznie padać.
Mam juz ostateczną date macieżyńskiego, pracuję do 8 lipca, a 17, po wykorzystaniu urlopu zaczyna się macieżyński. Szef się śmiał że boi sie że mi wody w pracy odejdą. Ty jak odejdą ci wody w dwuch takich sklepach to dostajesz od nich prezent, ale szef powiedział że on prezentów nie będzie rozdawał. Ale poszliśmy na ugodę, jak zaczną odchodzić to pojedziemy do M&S i podzielimy się prazentem.