reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Malinka no to dobrze że to tylko komp... szybkiej naprawy życzę ;)

Trzymam kciuki za Motylka!!! w sumie z drugiej strony to troche mogłaby jeszcze poczekać bo dzidzia młoda - oby wyrośnięta i wszystko było ok!!!

a mój mąż zrobił pyszną pizzę i właśnie pękam w szwach...
a na biedronke obraziłam sie wczoraj - bo ani pomidorów ani arbuza a po te 2 rzeczy głównie poszłam!!! dziś kaufland - i też obeszło się bez arbuza bo kilka zdechłych resztek obsiadłych przez muchy leżało :(
2 dni bez arbuza - buuu chyba się uzależniłam...

reklama
oby Motylka maluszek poczekal:tak:
ciekawe czy u Miki sie rozkreci:szok::-D
moj maly szkrab slodko spi od osmej... maz w pracy a ja siedze i sciagam:-D
mala sie obrocila ale brzuch i tak dziwnie piecze u gory pod skora:baffled:

Ojej, to powodzenia dla Motylka! No ładnie, a chciała poczekać z dwa tygodnie, hi hi hi.
łaśnie miło spędzamy ostatnią spokojną niedzielę, po jutrze trzeba będzie odczekać na kolejną jakieś 18 lat.
Dobranoc.

Wiadomosc od Motylka- zostaje na noc w szpitalu na 50% odeszly wody:confused::eek:

nie wiem czemu powiedzieli ze na 50% no bo to szpital, ja stawiam ze i tak bedzie juz dzidzia

no kurde dziwne jak to na 50%....no ale aby wszystko było ok... może nie mają pewności czy tylko troche tych wód wypłynęło - może jeszcze będą chcieli przetrzymać...chociaż u was to chyba na siłę nie powstrzymują po tym co już do tej pory wywnioskowałam :)

to dzis ja się witam pierwsza :) jak nigdy....ale mnie mój starszy synek dziś 5.10obudził...młodszy nie dał spowrotem zasnąć...tylko nie wiem jak długo ja wyrobię po czterech godzinach snu :zawstydzona/y: że się niby mam przyzwyczajać ?
no a zaglądam ciekawa czy jakieś wieści...ale to pewnie trzeba bedzie jeszcze długo poczekać ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry