reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja wróciłam,a tu takie wieści,super mamy kolejnego maluszka
spotkałam koleżanke,ktra miała termin na lipiec i po 20 godzinach porodu,trzeba było zrobić cesarke bo maluszsek miał nogi zawiązane pępiwiną i jak biedna miała urodzić,a lekarze wzieli sie za cesarke jak dostali zaprzeproszeniem w łape i do tego trzeba było ściągac anestozjologa az z Katowic bo u nas nie było,jakaś paranoja

to ja jutro powinnam bawic sie w deli,bo mój wyjeżdża do Radomska i wróci pewno w nocy,żebym wytrzymała
bo po majaam sie niespodziewałam,że nam sie tu rozpakuje

Ostatnia edycja:
U nas nawet za kase cesarki nie chcą robić mąż rozmawiał z ordynatorem i kicha trzeba czekać a jak będą komplikacje to sami zrobią za darmo.Jeszcze pogadam z moja ginką 3 sierpnia zobaczymy co ona wymysli bo ja z tymi atakami co drugi dzień nie wytrzymam do końca sierpnia:baffled:

co do remontów to u mnie pokoje już skończone ale mój dziś łazienkę zaczyna a potem jeszcze kuchnia i koniec najgorsze jest to że rury musimy powymieniać no ale cóż lepiej to zrobić teraz i mieć potem spokój na następnych parę lat ,

Dzien dobry laski;-)
Ja nadal w dwupaku i nic kompletnie sie nie dzieje:eek:

Alez niespodzianke majaam zrobila! Nie spodziewalam sie!
Mika jak tak dalej pojdzie to my z ta swoja gotowoscia porodowa urodzimy ostatnie:-D

Chogata robia, jak bys byla zdecydowana to daj znac na priv, powiem Ci do kogo isc;-)

co do remontów to u mnie pokoje już skończone ale mój dziś łazienkę zaczyna a potem jeszcze kuchnia i koniec najgorsze jest to że rury musimy powymieniać no ale cóż lepiej to zrobić teraz i mieć potem spokój na następnych parę lat ,
My rury wymieniliśmy podczas marcowego remontu i mam kłopot z głowy ,jeszcze tylko pozostałodokupić parę listew wykończeniowych i mam na 5 lat spokój z remontami:-)

Dzien dobry laski;-)
Ja nadal w dwupaku i nic kompletnie sie nie dzieje:eek:

Alez niespodzianke majaam zrobila! Nie spodziewalam sie!
Mika jak tak dalej pojdzie to my z ta swoja gotowoscia porodowa urodzimy ostatnie:-D

Chogata robia, jak bys byla zdecydowana to daj znac na priv, powiem Ci do kogo isc;-)
Ale ja chcę w Sulechowie a nie Z.G. i blizna ma być mała po to płacę a jak mnie w Z.G. nie znają to do kogo z pretensjami potem?

reklama
to ja jutro powinnam bawic sie w deli,bo mój wyjeżdża do Radomska i wróci pewno w nocy,żebym wytrzymała
bo po majaam sie niespodziewałam,że nam sie tu rozpakuje

zabawa super :-) polecam
jak na razie dalej w łóżku... jakoś wytrzymuje
mój już dzwonił i sprawdzał :happy:
zobaczymy jak długo jeszcze w tym łóżku zostanę:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry