reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam środowo:)

Wczoraj podjęlismy z moim meżem decyzje,ze nie wracam do pracy po macierzyńskim. Kolo czerwca pewnie wystartuje z wlasna dzialalnoscią, a Nati wtedy bedzie starsza,bedzie mozna w razie co babci bez obaw podrzucac mała. Mi to bardzo pasuje bo nie wyobrażamsobie zostawić takiego maleńkiego szkrabka na cały dzień,zwlaszcza,ze chce tak do roku karmić piersią. Niby moglabym odciagać pokarm,ale jak moge sobie pozwolić na taki luksus i byc z Nati ,to....jestem przeszczęśliwa!

Całuje mocno dzieciaczki i ich mamusie:) tak na dobry początek dnia:)

reklama
Aha no to widzisz do tyłu jestem z tymi mleczkami. Na szczęście Pepti jest OK. Malusia robi 2 kupki na dzień, uregulowało jej się i dalej ładnie pije :)))). A tak mnie straszyli, że nie smakuje dzieciom i będzie mało piła i mam się tym nie martwić, a mała piej po 180 ml na 1 posiedzenie :))).

hej

Malutka moja krzykaczka śpi :-) więc korzystam na bb :tak:

chmury przechodzą i nieba widac coraz więcej więc po drzemce i jedzonku będzie spacerek :tak::tak:

dziewczyny współczuje wam z tymi alergiami. Widze że niexle trzeba sie nagimnastykować żeby ułożyc jadłospis dla dziecka :eek:. No i myslałam że katar to przeważnie przy alrgii na pyłki, sireść itp a tu sie dowiaduje że nawet przy nietolerancji jakiegos pokarmu może być :-(. Masakra jak dla mnie. Mam nadzieje że nas to ominie choć mąż ma astme, zobaczymy czy Julka też ją będzie miała

Natt, u nas podobnie, tj. też podjęliśmy decyzję, że jednak idę na wychowawczy dopóki malutka nie skończy roku, w razie czego przerwę najwyżej:-) cieszę się niczym prosię w deszcz:-)

kiepsko mi idzie ranne wstawanie, dziś znów pospałyśmy z córą do 9:30...

Oj ja też mam ciężko ze wstawaniem, a dzisiaj mała zrobiła nam pobudkę o 7'mej i nie miała ochoty na dalsze spanie :eek:
A co po urlopie macierzyńskim?? Dlaej nei wiemy, bo obcji jest wiele, choć marzy mi się wychowawczy. Ale jak zawsze na przeszkodzie stoi kasa...

Królewny spią więc wleciałam na chwilkę:-)
cieszę się ze Angelina na codzien do przedszkola chodzi bo teraz widzę jak bardzo mi by było ciężko i tak mam full max obowiązków.

Angelina od 8 miesiaca do tak 2lat i 3miesięcy była na bebilonie pepti, smakowało jej to (fuj dla mnie) mleczko potem zaczęłam stopniowo wprowadzać zwykły bebilon powyzej 2roku zycia i alergia nam jakos ustąpiła, czasami jak w ciągu dnia zje za duzo mlecznych produktów to dostaje krostki na buzi i ma rzadszą kupke.

ja po macierzynskim ląduje na bezrobociu, firma dla której robiłam rachunkowość zawiesza działalność, też bym chciała jakąś działalność otworzyć ale nie mam pomysłu jaką.

idę na zupke pomidorową:-)

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny:-D
mala byla dzusiaj na szczepieniu:-D
dzielna baba... chwile oplakala i spokoj... wazy 5370 i mierzy 63:-D
przepraszam ze tu ale jestem doslownie na sekunde:-D:-D:-D
miolego dnia i duzo zdrowka:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć