reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam laski!
mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie lepszy od poprzedniego.
Mój zaczął się wyjątkowo. o 3:40 usłyszałam moje dziecko (nie płacz bo ona nigdy nie płacze w nocy tylko się kręci ), wstaję zaglądam (po ciemku) do łóżeczka, a moja niunia, oczy jak 5zł, cmoka dwie łapki w buzi i jak mnie zobaczyła to uśmiech od ucha do ucha. No rozwaliła mnie po prostu:-) Wzięłam do łóżka, nakarmiłam i spała z nami do rana. Aż bok mnie boli do teraz, bo jak ona w wyrku to ja śpie ale się nie ruszę. :sorry:
A rano odkryłam że już pięknie łapie wszystko w dwie rączki. Z taką precyzją już. I sobie pomyślałam że ona w nocy sobie trenowała, żeby mamie humor z rana poprawić:-D

Także laski GŁOWA DO GÓRY! W końcu będzie lepiej! MUSI!!!

Witam .
Po wczorajszej paskudnej pogodzie widze słonko wyszło i wiatr ustał:-).Bedzie cudny spacerek:tak: i nocka tez juz lepiej jedna pobudka około 4 ,butla i mała spała do 7.Oby tak dalej i ząbi tez juz tak bardzo nie dokujaczają a katarek powoli przechodzi:tak:.

Miłego dnia zycze.

Poczekaj nauczy sie moja ma podobne zapedy tz. smoczek i poaluch jednoczesnie albo odwrotną stroną go pakuje:-D,ale powol zaczyna kapowac o co biega i raz juz jej wyszło ok:cool2:.

Witam i ja....u nas dzis sloneczko na dworze,az czlowiekowi lepiej sie robi ....wiec spacerek na pewno bedzie,Gorzej z Gosia,bo chora i w domu bedzie musiala zostac :sorry:
Dzis nie mam pomyslu na obiad,macie jakies sugestie?
Wczoraj mialam placki ziemniaczane,no i dla jednej osoby jeszcze by bylo....he,he....a reszta?

hej

ja też nie mam pomysłu na obiad, wogle nie chce mi sie gotować, lenia mam :-D

a na dworze się wypogadza i mam nadzieje że spacerek bedziemy miały w ładnej pogodzie bo trza iść po pieluchy do sklepu

u nas tez wietrzysko oslablo i troszke slonka widac.dzisiaj idziemy sie wazyc,mierzyc(pewnie znowu zle zmierza;-)) i mamy zaproszenia na pogadanke o karmieniu(znowu beda gratisy rozdawac hehehe jak ja to lubie;-):-D).pozdrowki i milego dnia zycze

U nas piękne słońce wyszło. Zero chmur. Oby tak dalej. Posprzątałam chałupkę bo mała śpi, umyłam głowę i przyszłam do was. Wyszłabym na spacer ale oczywiście wózek w bagażniku jeździ z tatusiem:-(

reklama
Witam,
U mnie też pogoda ładna.. Czekamy na kuriera i idziemy na spacerek :)))
Malutka teraz śpi, a ja się lenie jak zawsze :))).
U mnie pieluszek dostatek odkąd kupiłam ślimaka i 3 paczki to mam mała hurtownie w domu hehehehe

Wczoraj po położeniu małej przed 21 pojechałam na zakupy do Tesco. Miały być szybkie, bo wzięłam listę co mi brakuje i planowałam miły wieczór z moim, bo mała padła wcześnie. Oczywiście plany swoje, a los swoje. Nie dość że tylko 4 kasy otwarte to jedna do 10 artykółów, a reszta zaczęłą się zamykać. No tak mnie wkur...., bo prosze przejść tam, a prosze to a tamto i człowiek lata z tym wózkiem jak głupi. W końcu nie wytrzymałam (choć cierpliwośćii przy Oliwii się dużej nauczyłam) jak je opierd****** kazałam dzwonić do kierownika. Trochę jeszcze powyzywałam. Po mojej akcji znalazły się kasjerki do obsługi ludzi. No i wróciłam wściekłą do domu :((((.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry