reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My dziś też spacerek zaliczyłyśmy Mała połowę spała połowę oglądał świat :).
U nas też nie ma problemu z czapeczką jedynie czasami przy kurtce, ale już zaczyna się z tym oswajać, ze mama więcej zakłada :)))

Mitemil już kolenda <szok>

reklama
tez jestem w szoku ze kolęda przed swiętami? przecież nawet adwent jeszcze się nie zaczął:szok::szok::szok::szok::szok:

a ja siedze z farbą na głowie a Mała kąpieli się domaga, musi dzis wytrzymać przynajmniej do 19.40, odkąd farbuje się na czarno to farbuję się co 2 miesiące:-) siwe mi juz się tak mieniły ze szok:szok: a w sobote na 70te urodziny teścia idziemy więc muszę być jak ta lala:-D;-)

Ostatnia edycja:
muszę być jak ta lala:-D;-)

Wierzę, że i bez upiększania tak własnie wyglądasz!!

ile czasu mierzyć temperaturę młodemu w pupie zwykłym termometrem rtęciowym?

A czemu w pupie?? Ja małej wkładam termometr pod paszke w czasie karmienia. Wtedy jest spokojna i wynik niezakłamany...

A kolenda u nas tak wczesnie, bo dużo mają mieszkań do obskoczenia. W zeszłym roku ksiądz chodził u nas pod koniec stycznia.

dzieki dziewczyny, jeszcze nie mierzyłam, mamy elektronicznego brauna ale Karol się tak do niego dobrał że termometr kaputnął...Mitemil w pupie bo ja jakoś ie wierze że on spokojnie wysiedzi z termometrem pod paszką, przy piersi też się kręci...mam nadzieje ze nie jest chory ale ja mam takie skoki gorączki że raz mi się wydaje że ma zimną główkę a za chwilę gorącą więc wolę zmierzyć...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry