Piwonia_2
Fanka BB :)
Witam sie z rana my od 4 nie spimy moja mała se przestawiał noc z dniem jesli chodzi o jedzenie.W nocy je 3x po 150 ml mleka a w dzień więcej nie może wiecej zjesc niz 120 ml mleka i nad ranem wierci sie bo w brzuchu jeździ .Żołądek nie ma kiedy odpocząc i nie spimy buuuuuuuuuuuuuuuuu.
Efe ja miałam LG dotykowego i przynajmniej 3 razy go reklamowałam bo non stop mi sie klawisze wycierały i nie działały,ale byc może ja na feler trafiłam .Już wiecej nie kupie dotykowego ale to moje zdanie:-)
Miłego dnia ja dzis okna myje (musze powoli zacząc ogarniać chate swiatecznie bo potem nie zdąrze razem z zakupami i szykowaniem):-)
ja mam identyczny juz rok i nic mi sie jeszcze z nim nie stało,jestem bardzo zadowolona z niego,największa frajde z niego maja moje dziewczyny jak grają na nim
co do dotykowych trzeba sie przyzwyczaić,mnie było na pocżatku bardzo cieżko sie przestawić
Witam Piątkowo!
Ja wróciłam do hobby czyli wyciągnęłam pastele i maluję. Chcę zrobić małej portret więc latam za nią z aparatem, bo raczej mi nie popozuje. Na razie kicha bo każde zdjęcie ruszone. A stabilizacja obrazu to jakaś porażka.
ja też wracam do mojego hobby w końcu mam swoje pierdułki wypakowane z kartonów i zabieram sie za albumik Alicji
.W nocy je 3x po 150 ml mleka a w dzień więcej nie może wiecej zjesc niz 120 ml mleka i nad ranem wierci sie bo w brzuchu jeździ .Żołądek nie ma kiedy odpocząc i nie spimy buuuuuuuuuuuuuuuuu.
O jakimś LG też mówili (GT500 bodajże) ale to już full wypas. Choć podoba mi się opcja Wi-Fi, że sobie leżę i karmię i piszę na BB na przykład
Ale jak to mój mówi telefon ma służyć do dzwonienia a nie do zabawy
A to chyba faceci są bardziej gadżeciarze?!
Mały jeszcze śpi ja już śniadanko zjadłam.
bo Ci zaraz zapakuje Monie, znaczek na czolo przylepie i jak z nia pobedziesz 24 godziny to odeslesz z doplata :-)