reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie z rana my od 4 nie spimy moja mała se przestawiał noc z dniem jesli chodzi o jedzenie:tak:.W nocy je 3x po 150 ml mleka a w dzień więcej nie może wiecej zjesc niz 120 ml mleka i nad ranem wierci sie bo w brzuchu jeździ .Żołądek nie ma kiedy odpocząc i nie spimy buuuuuuuuuuuuuuuuu.
Efe ja miałam LG dotykowego i przynajmniej 3 razy go reklamowałam bo non stop mi sie klawisze wycierały i nie działały,ale byc może ja na feler trafiłam .Już wiecej nie kupie dotykowego ale to moje zdanie:-)
Miłego dnia ja dzis okna myje (musze powoli zacząc ogarniać chate swiatecznie bo potem nie zdąrze razem z zakupami i szykowaniem):-)

ja mam identyczny juz rok i nic mi sie jeszcze z nim nie stało,jestem bardzo zadowolona z niego,największa frajde z niego maja moje dziewczyny jak grają na nim
co do dotykowych trzeba sie przyzwyczaić,mnie było na pocżatku bardzo cieżko sie przestawić

Witam Piątkowo!

Ja wróciłam do hobby czyli wyciągnęłam pastele i maluję. Chcę zrobić małej portret więc latam za nią z aparatem, bo raczej mi nie popozuje. Na razie kicha bo każde zdjęcie ruszone. A stabilizacja obrazu to jakaś porażka.

ja też wracam do mojego hobby w końcu mam swoje pierdułki wypakowane z kartonów i zabieram sie za albumik Alicji

reklama
O dzięki:-) Wiedziałam że nie koniecznie musi mi podpasować jakiś dotykowy ekran. A ten samsung nie ma rysika ani miejsca na niego:eek: O jakimś LG też mówili (GT500 bodajże) ale to już full wypas. Choć podoba mi się opcja Wi-Fi, że sobie leżę i karmię i piszę na BB na przykład:sorry: Ale jak to mój mówi telefon ma służyć do dzwonienia a nie do zabawy:confused2: A to chyba faceci są bardziej gadżeciarze?!
Mam ciężki orzech do zgryzienia:-(

Hej Nie mam najlepszego nastroju bo boli mnie ząb:no: Mały jeszcze śpi ja już śniadanko zjadłam.
No widze że dziewczyny wracacie do swojego hobby,a ja tydzień temu wyciągnełam płótno i farby ale jakoś nie moge się zabrać za malowanie.............

Witam,
Ja również ma LG tylko model KU990, ani razu go nie reklamowałam, a mam go już rok odkąd wszedł na rynek :)))).
Oliwia poszła wczoraj wcześnie spać i przespała mi ciągiem 12,5 godziny <szok>.

Troszkę ogarnę w domu, a potem na spacerek pójdziemy.

Witam,
Ja również ma LG tylko model KU990, ani razu go nie reklamowałam, a mam go już rok odkąd wszedł na rynek :)))).
Oliwia poszła wczoraj wcześnie spać i przespała mi ciągiem 12,5 godziny <szok>.

Troszkę ogarnę w domu, a potem na spacerek pójdziemy.

ten sam mam właśnie i tez nie narzekam
no to ślicznie ci pospała,my tez zaraz na spacerek

Witam
Ja po malu tez za porzadki sie wzielam,przynajmniej okna juz pomylam i czesciowo firanki poprane,jeszcze tylko w jednym pokoju mi zostala......
a za hobby to tez bym sie wziela,ale ciagle cos.....musze sie zabrac,bo ja to lubie na szydelku robic(w tamtym roku to mialam manie robienia aniolkow na choinke),albo wyszszywac haftem krzyzykowym....ale to duzo czasu zajmuje:sorry:,trzeba by po nocy siedziec:laugh2:
U mnie tez dzis sloneczko piekne,wlasnie wywiesilam na dwor zaslony niech schna...:tak:...to wieczorkiem bym powiesila

Zajrzałam na chwilkę i uciekam, bo trochę mam roboty, a z racji pięknej pogody chcę iść na dłuższy spacer z Nuśką. Dziś wieczorkiem kontrola bioderek, więc już raczej dziś nie zajrzę. Życzę Wam udanego weekendu!

aneczka :-) nie marudz :-p bo Ci zaraz zapakuje Monie, znaczek na czolo przylepie i jak z nia pobedziesz 24 godziny to odeslesz z doplata :-)
a na swoja coreczke juz nigdy narzekac nie bedziesz :-D:-D:-D

wiecie jaka mialam nocke fajna???

wieczorem (w sumie w nocy) malz wyczul jakis dziwny zapach w WC... najpierw mu powiedzialam ze w takim miejscu "dziwny" zapach to raczej nic nadzwyczajengo ale jak polazlam sprawdzic to fakycznie... zapach dziwny ale inny od tych "dziwnych";-)
Polnoc juz byla ale R zadzwonil na tel alarmowy no i po jakichs 20 minutach przyjechali - i policja i panowie z pogotowia gazowego... okazalo sie ze ten zapach faktycznie jest (nie uroilo nam sie) ale to nie gaz... panowie jednak postanowili sprawdzic w kuchni i...... ulatnial nam sie gaz na kolanku przy liczniku:szok::szok::szok: efekt? wylaczyli nam gaz :-(

rano przyszedl pan ze spoldzielni, powymienial rurki, nasmorodzil gazem przy tym ale jest juz OK :-) choc i tak mezowi powiedzialam ze dzis obiad bedzie jak wroci i gaz wlaczy bo ja mam stracha :-(:no:

reklama
:-D:-D:-D wiedzialam :-):-):-)

ja z Monisia moge robic za duet terapeutyczny dla rodzicow ktorzy twierdza ze maja pod gorke ze swoimi dziecmi - po zapoznaniu sie z Monia przestaja narzekac na swoje pociechy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry