Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aż sie wściekłamWłaśnie się zaczął i są powtórki![]()

dzieki dziewczyny, jeszcze nie mierzyłam, mamy elektronicznego brauna ale Karol się tak do niego dobrał że termometr kaputnął...Mitemil w pupie bo ja jakoś ie wierze że on spokojnie wysiedzi z termometrem pod paszką, przy piersi też się kręci...mam nadzieje ze nie jest chory ale ja mam takie skoki gorączki że raz mi się wydaje że ma zimną główkę a za chwilę gorącą więc wolę zmierzyć...
Czapeczka u Miloszka tez jest bleee dopoki ubieram kurtke czy spodnie nie ma sprawy ale czapka wtedy jest maruderstwo musze go zagadac zeby nie marudzil
A u nas na odwrót! Mała czapkę da sobie założyć ale już włożyć w kombinezon to już wyższa szkoła jazdy. Zwłaszcza ręce
Czapeczka u Miloszka tez jest bleee dopoki ubieram kurtke czy spodnie nie ma sprawy ale czapka wtedy jest maruderstwo musze go zagadac zeby nie marudzil
Ale jak już zapnę kombinezon i zrobi jej się ciasno to się uspokaja. A jak już jest na rękach to w ogóle cisza. A z tą kolędą mnie wystraszyłaś! Zastanawiałam się kiedy jest u nas. Od razu sto myśli o obrusie itp.A czemu w pupie?? Ja małej wkładam termometr pod paszke w czasie karmienia. Wtedy jest spokojna i wynik niezakłamany...
No moja kocha smoka więc kupiliśmy termometr w smoczku za 35zł. A w razie temperatury mam zwykły rtęciowy który też ląduje w d... . Jakoś najbardziej mu ufam. Te elektroniczne są jakieś takie za czułe.
A kolenda u nas tak wczesnie, bo dużo mają mieszkań do obskoczenia. W zeszłym roku ksiądz chodził u nas pod koniec stycznia.

Złość to mało powiedziane. Wku.... (rzyłam) się na maksaWłaśnie się zaczął i są powtórki![]()
Takie krótkie te sezony:-(
.W nocy je 3x po 150 ml mleka a w dzień więcej nie może wiecej zjesc niz 120 ml mleka i nad ranem wierci sie bo w brzuchu jeździ .Żołądek nie ma kiedy odpocząc i nie spimy buuuuuuuuuuuuuuuuu.
Dlatego teraz bron boze Milosz zeby ja dorwal

patrzy co mam w recach i mi zabiera
A najbardziej to sie lubic bawic pilotem od tv.No i klawiatura tez jest super az sie trzesie, to akurat po mamusi:-)