reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Właśnie się zaczął i są powtórki:(
aż sie wściekłam :wściekła/y:

dzieki dziewczyny, jeszcze nie mierzyłam, mamy elektronicznego brauna ale Karol się tak do niego dobrał że termometr kaputnął...Mitemil w pupie bo ja jakoś ie wierze że on spokojnie wysiedzi z termometrem pod paszką, przy piersi też się kręci...mam nadzieje ze nie jest chory ale ja mam takie skoki gorączki że raz mi się wydaje że ma zimną główkę a za chwilę gorącą więc wolę zmierzyć...

ja tez tak amm ostatnio,mała na zmiane ciepła i zimna,ale mierze pod paszką i najwiecej miała 37

Dobranoc

Czapeczka u Miloszka tez jest bleee dopoki ubieram kurtke czy spodnie nie ma sprawy ale czapka wtedy jest maruderstwo musze go zagadac zeby nie marudzil:-D

u nas czapeczka raczej bez krzykow przechodzi- za to rekawiczek nie da sobie zalozyc,
a dzis bylo naprawde zimno, a On rece na spiworek a w reku gryzaczek i jak sie komus nie podoba to trudno;-)
zreszta caly czas gryzaczek w buzi, a jak nie gryzaczek to piastki albo co w rece wpadnie
juz mu sie na piastkach czerwone krostki zrobily od sliny

nic juz w dzien nie udaje sie popisac ani nawet poczytac- bardzo niespokojnie ssie, musze go glaskac i wogole sie nameczyc zeby choc z 7 minut possal

BASKA - mam nadzieje ze to jednak nie goraczka, a Karolek lepiej sie czuje?

dobranoc dziewczyny
milego ogladania

kurka, zachciało mi się kawy z ekspresu po 20 i teraz mi się spać wcale nie chce:rofl2:

no nic, idę chociaż spróbować zasnąć, bo inaczej kupię kolejną zabawkę dla małej na allegro...

Ostatnia edycja:
Witam Piątkowo!

Czapeczka u Miloszka tez jest bleee dopoki ubieram kurtke czy spodnie nie ma sprawy ale czapka wtedy jest maruderstwo musze go zagadac zeby nie marudzil:-D
A u nas na odwrót! Mała czapkę da sobie założyć ale już włożyć w kombinezon to już wyższa szkoła jazdy. Zwłaszcza ręce:eek: Ale jak już zapnę kombinezon i zrobi jej się ciasno to się uspokaja. A jak już jest na rękach to w ogóle cisza.
A czemu w pupie?? Ja małej wkładam termometr pod paszke w czasie karmienia. Wtedy jest spokojna i wynik niezakłamany...
No moja kocha smoka więc kupiliśmy termometr w smoczku za 35zł. A w razie temperatury mam zwykły rtęciowy który też ląduje w d... . Jakoś najbardziej mu ufam. Te elektroniczne są jakieś takie za czułe.
A kolenda u nas tak wczesnie, bo dużo mają mieszkań do obskoczenia. W zeszłym roku ksiądz chodził u nas pod koniec stycznia.
A z tą kolędą mnie wystraszyłaś! Zastanawiałam się kiedy jest u nas. Od razu sto myśli o obrusie itp.:-D
Właśnie się zaczął i są powtórki:(
Złość to mało powiedziane. Wku.... (rzyłam) się na maksa:wściekła/y: Takie krótkie te sezony:-(

A tak w skrócie to moje dziecko nauczyło się śpiewać. Dwa dni temu puściłam stare ale jare nagrania i zaczęłam śpiewać a Gabi razem ze mną. I przy tym piszczała jak opętana. No i te piski jej takie zostały. A taka cichutka była hihi

Ja wróciłam do hobby czyli wyciągnęłam pastele i maluję. Chcę zrobić małej portret więc latam za nią z aparatem, bo raczej mi nie popozuje. Na razie kicha bo każde zdjęcie ruszone. A stabilizacja obrazu to jakaś porażka.

Ach miałam zapytać czy ma któraś z was Samsunga Avilę bo mi wciskają i nie wiem czy wziąć. Jakoś nie mam przekonania do dotykowych komórek. Ale to może strach przed nieznanym?

Witam sie z rana my od 4 nie spimy moja mała se przestawiał noc z dniem jesli chodzi o jedzenie:tak:.W nocy je 3x po 150 ml mleka a w dzień więcej nie może wiecej zjesc niz 120 ml mleka i nad ranem wierci sie bo w brzuchu jeździ .Żołądek nie ma kiedy odpocząc i nie spimy buuuuuuuuuuuuuuuuu.
Efe ja miałam LG dotykowego i przynajmniej 3 razy go reklamowałam bo non stop mi sie klawisze wycierały i nie działały,ale byc może ja na feler trafiłam .Już wiecej nie kupie dotykowego ale to moje zdanie:-)
Miłego dnia ja dzis okna myje (musze powoli zacząc ogarniać chate swiatecznie bo potem nie zdąrze razem z zakupami i szykowaniem):-)

reklama
Hej.
Efe co prawda nie mam Samsunga ale mam Lg cookies taki sam panel. Powiem ci fajna sprawa ale bardzo delikatna. trzeba na nia bardzo uwazac, Mati mi kiedys taka zalatwil zaslinil mi panel i i dotykowy przestal dzialac:eek:Dlatego teraz bron boze Milosz zeby ja dorwal:tak:
W sumie bez rysika duzo nie zrobisz i to chyba takie troche utrudnienie bo jedna trzymasz reka komorke a druga rysik. Co prawda mozna bez rysika ale wtedy literki ciezko wpisywac, myla sie, wklejaj podwojnie, przynajmniej mi:eek:
A tak w ogole zapowiada sie piekna pogoda wiec spacer murowany.
Milosz nie chce juz biernie sobie lezec on chce sie bawic:sorry:patrzy co mam w recach i mi zabiera:laugh2:A najbardziej to sie lubic bawic pilotem od tv.No i klawiatura tez jest super az sie trzesie, to akurat po mamusi:-)
Milego dnia i wszystkich chorujacym duzo zdrowka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry