reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ech... po wejściu na T zrobiło mi się strasznie strasznie smutno, do tego martwię się tymi zmianami na skórze córci; zaczęłam wszystko widzieć w czarnych kolorach i doszukiwać się problemu tam, gdzie wcale go być nie musi:sad: ja tak czasami mam, musi jakoś samo minąć:sad:

Oj przykro mi, że tak masz. Jak cię to pocieszy to moja ma też zmiany i ja się tym w ogóle nie martwię. Nie jest jedną dzidzią co ma skaze i przez to zmiany skórne. Jestem dobrej myśli ze jej to minie z wiekiem. Głowa do góry :).
A po wiadomości na T chyba wszystkie czujemy to samo.

Wpadłam na chwilę, bo dużo się u mnie działo i dopiero teraz miałam chwilkę. A teraz się zatrzymałam na chwilkę i smutno mi:frown: Nie mogę w to uwierzyć:no2:
Andariel skoro samo przychodzi to mam nadzieję że i samo pójdzie:)

Andariel- tez mam czasami takie nastroje dolujace, i musze sie z nimi doslownie przespac - rano wszystko wyglada inaczej
ja tez sie martwie zmianami skornymi Adasia - a najbardziej tym ze to go swedzi a biedny nie umie sie przezciez jeszcze podrapac:zawstydzona/y:
ale mam nadzieje ze przejdzie w koncu

a co do wiadomosci na t to rowniez nie moge w to uwierzyc,
co za straszne czasy w jakich zyjemy

ech... po wejściu na T zrobiło mi się strasznie strasznie smutno, do tego martwię się tymi zmianami na skórze córci; zaczęłam wszystko widzieć w czarnych kolorach i doszukiwać się problemu tam, gdzie wcale go być nie musi:sad: ja tak czasami mam, musi jakoś samo minąć:sad:

Wiem co czujesz, bo sama martwie się każdą krostką Martynki mimo, że prócz potówek i raz uczulenia pokarmowego nie miałam z nią większych problemów.
Co do wiadomości na T zostaje nam tylko połączyć się w smutku...

u nas sie dzisiaj naskladalo na dolka-skok rozwojowy,zabki(czytaj: na raczki bo inaczej ogluchniesz od placzu),pogoda do bani -jeat taki silny wiatr ze nawet robotnikow z budowy odeslali do domu przed 14 bo nie mogli pracowac i do tego na zmaine deszcz i grad:no:no i wiadomosc na T....slow mi brak....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry