reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny,może jeszcze mnie pamietacie? :))Macie super,śliczne dzieci .wpadam sie pochwalić,ze strasznie zaryzykowałam i efektem tego jest fakt ,ze jestem w ciąży. strasznie sie boję i cieszę zarazem.Trzymajcie kciuki za Nas :)) Pozdeawiam cię deli80 i kaskas i wszystkie sierpnióweczki

reklama
Boze kokota strasznie sie ciesze i trzymam bardzo za was kciuki bardzo mocno, bede sie za was modlic i daj nam znac jak z dzidzia!!!!

Efe mozna czesciej klikac?to my bedziemy duzooooo klikac powiedz

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,może jeszcze mnie pamietacie? :))Macie super,śliczne dzieci .wpadam sie pochwalić,ze strasznie zaryzykowałam i efektem tego jest fakt ,ze jestem w ciąży. strasznie sie boję i cieszę zarazem.Trzymajcie kciuki za Nas :)) Pozdeawiam cię deli80 i kaskas i wszystkie sierpnióweczki
Kokota,pamietam,pamietam...gratulacje ogromne...ciesze sie razem z Toba.....

To miło,ze pamiętacie :)) trzymajcie kciuki bo ja mam czarne myśli. Boję ,sie strasznie na 4tyś urodzeń to ja dostalam w darze tą przepuklinę a teraz dołacza sie fakt ,ze jestem po 3 cesarkach,bede leżeć,leżec i jeszcze raz leżeć..... Musi byc dobrze :)))

Kurczę... Tak się już długo nad tym zastanawiałam, ale Mania od szczepienia ostatniego ma katar.
Mleko pije od początku normalne i dopiero te 2 tygodnie ma. Wymiotowała mi 3 razy i przeszłam z nią na dietkę. Dlatego dziwiłoby mnie to,że coś ją uczula skoro je jak na początku 4 miesiąca...
Hmmm.... Nie wiem... Co do mleka jeszcze - pije Comfort a on jest hydroliziwany i niskolaktazowy...
Chyba muszę do innego pediatry pojechać i koniec, bo psychicznie zwariuję...

reklama
hej!
ja na nogach już od praktycznie 5 rano...spać mi się chce a z łazienki pranie do mnie woła!:baffled:
Wiatrzycho już porwało kolejna dachówke mam nadzieje że na tym się skończy!
Mały śpi to ja lece coś znowu zjeść:-p

Kokotka trzymam mocno kciuki!!!
Kasiu dobrze że wiadomo już że to 3 dniówka u malego!
Neverend oj wszędzie jest ciężko:no:

Sempe wyrazy współczucia[*]Jesteś silna i dasz rade na pogrzebie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry