Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas tez straszny wiatr,ale u was moze przejśc jakaś nawałnica bo czytałam Śmiercionośna nawałnica zbliża się do Polski- Onet.pl - Wiadomości -01.03.2010A u nas pada i wicher wieje. Dziecko mi śpi już godzinę a ja siedzę i nie chcę hałasować, żeby miała dobry humor jak wstanie

Witam w poniedzialek....
Wreszcie mam chwile ,to sobie siadlam,Karola zasnela....bidulka znow placzu bylo przy zastrzyku:-(
Ciekawe co dzis powie pediatra,idziemy na 17 na wizyte
Gosia juz w szkole,no wreszcie , bo w domu juz glupawki dostawala,a ja juz nerwa na nia mialam...wcale sie ostatnio nie slucha i jeszcze pyskuje,musze to jakos ukrocic,bo ma glowe niedlugo nam wejdzie
Efe,co ty tam za linka masz wstawionego...zaglosowalam,ale nie wiem na co? He,he....![]()
ja dziś wstałam o 6,30 i padam musiałam do pośredniaka zasuwać buuu
u mnie słonko jest ale wiaterek tez niczego sobie
piszecie o wieku to u nas za 4 dni 8 miesięcy i kiedy to poszło
a wiesz co neverend Jula miała katar 2 tygodniowy jak dostawała mleko na które miała uczulenie tylko że to był dziwny katar gilki usuwałam 2-3 razy dziennie przeźroczyste a u was jaki kolor?? bo jak zielony to lekarz musi was przyjąć cholipka bo zielony to infekcyjny no!!
A no kosmetyki Vichy można wygrać ale to chyba jakoś u mnie nie działaEfe,co ty tam za linka masz wstawionego...zaglosowalam,ale nie wiem na co? He,he....![]()