reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my juz po jednym długaśnym spacerku
zakupy załatwione teraz tylko trzeba sie wziąsć za jakaś robote,nóżki na galarete sie gotują
mała znów niechciałą zupki zjesć,albo Bobovita jej nie pasi,niewiem
miranda dziekuje za życzenia
sempe bedzie dobrze zobaczysz

reklama
Malinka, to nieźle wam całą rodzinkę to paskudztwo rozłożyło. Zdrowiejcie szybko.

Aneczka, miłego spacerku:-). Ja dzisiaj w domu siedze po wczorajszych doświadczeniach. Nie chcę znowu zmarznąć, brrr.

Dziewczyny a ja, z moja złamaną nogą, postanowiłam dziś umyć okno w kuchni i... udało się. Już nie mogłam na nie patrzeć - takie było brudne. Jak mi zdejmą gips (już za nie całe 2 tyg) to umyję pozostałe ;)
Ale właśnie tak patrzę przez okno - śnieg pada. Moja teściowa mówi, ze jak zaczyna myć okna to nie wróży to nic dobrego - zawsze zaraz spadnie deszcz. Jezu... może ja też tak mam? Mam nadzieję że mi tego umytego bardzo nie pochlapie ;)

Malinka - życzymy dużo zdrówka :)

ciesze sie że zaczyna jeść słoiczki bo już sie martwiłam czy sie anemii albo czegoś nie nabawi. Może jak będzie bardziej ruchliwy (zacznie raczkowac albo chodzic) to apetyt mu sie polepszy
:

dzieki Megaczka, moze i sie nabawil - nie wiem ale malo ruchliwy jest, z brzucha w 4 secundy na plecy sie obraca, moze sily nie mial z tego niedozywienia, obiniam sie za to - bo wiedzialam ze praktycznie cyca je i poza narzekaniem nic nie robilam z tym
ale rzeczywiscie troche mniej cycowego mleczka i juz lepiej wcina sloiczkowe rzeczy a dzis nawet sama gotuje mu zupke

i
moje dziecko już o 19:00 zasnęło:szok: wcześniejsza kąpiel, i brak drugiej popołudniwej drzemki swoje zrobiło. Ciekawe, do której pośpi:confused::-)
u nas to juz rutyna ze drugiej drzemki nie ma wiec kapiel mu robie wczesniej i tez zasypia o 19ej
kiedys wstawal na dobre ok 9ej - czlowiek sie wyspal
ale teraz jasno na dworze sie robi wczesniej to i pobudka przed 7ma

hej dziewczyny

Aneczka- a to sie Areczek jutro ucieszy z prezentu:-)
Sempe- wspolczuje i duzo sily zycze
Neverend- oby Marysi nie wrocily wymioty
Malinka - duzo zdrowia dla Was!
Deli- dobry pomysl!

zaraz mi sie na zupke Adasiowa dogotuja warzywa a potem ide na spacerek, slonecznie dzis nawet
ale wczesniej musze wyslac formularz do wysylki - czesc dobytku spakowany
w sumie po to wlaczylam kompa a tutaj pisze, hehe

Hello
my po długim spacerku w domu, piękna pogoda za oknem, słonko świeci i od razu żyć się chce!
A ja to w ogóle zadowolona jestem, bo zaszłam do lumpka mojego i nakupowałam Gabi zabawek że aż sama mam ochotę się pobawić hihi I kurde mam dylemat bo jest taka gąsienica na biegunach drewnianych za 40zł.(biedronka na biegunach (943639100) - Aukcje internetowe Allegro) Waham się czy kupić. A w zeszłym tygodniu była taka krowa KRÓWKA NA BIEGUNACH- BUJAK- LITTLE TIKES-NOWOŚĆ (937792317) - Aukcje internetowe Allegro za 20zł! Ja uwielbiam krówki od dzieciństwa i tak sobie kiedyś pomyślałam że mojej królewnie taką kupię. Ale żeby do lumpka zajść to nie pomyślałam! Głupia. A jeszcze widziałam na mieście jak baba ją niosła i mówię do mojego: "Patrz! To ta krowa na biegunach co chcieliśmy Gabrysi kupić!"

Kupiłam mojemu dziecku kawałek wołowinki i teraz się zastanawiam co z nią zrobić??? Umyć, pokroić na kawałki i zamrozić na obiadki tylko w czym? w woreczku wszystkie razem? w pojemniku plastikowym?

My z Manią po spacerku i obiadku:)
Właśnie śpuńka.
Dziś coś sporo śpi.
O 9:30 padła raz, potem na spacerze i teraz...
Ale może odsypia, bo jak całą noc się budziła,
potem o 6 wstała...
No a dziś pierwszy raz spała na brzuszku!
I chyba jej było miło...
Dzięki dziewczyny za wsparcie:D
Można zawsze na Was liczyć!

Możesz nawet ugotowaną i zmieloną w słoiczku po obiadku zamrozić Efe. Tylko nie zakręcaj zakrętką zwykłą tylko folią!

Efe swietne te bujaczki,no nic tylko pozazdroscic takiego lumpka
ja mięsko porcjuje i w woreczkach zamrazam
moja padła po ciężkich bojach,straszna maruda jest od kilku dni i mało je,niewiem od czego,moze od zabków,ale juz przestałam sie łudzic,bo lekarka za kazdym razem,ze juz niedługo i nadal echo

Malnika współczuje choróbska ale dobrze że choć z Tomusiem juz lepiej:tak:
Efe nie no ty masz tego lumka naprawde pozazdroscić a te ceny skąd oni je biora, tak tanio:baffled:Tak dalej pójdzie to będziesz musiała pokoik dobudowac do zabawek:happy:
Aneczka a u nas nie bardzo wieje piekna pogoda nie mogłam sie oprzec i wyszłam tylko dziecko mi się w błocie wytarzało:wściekła/y::wściekła/y:
Piwonia Miłoszek tez ostatnio bardziej marudny tak myśle ze to może te zębiska choecjalnego nie widac:confused:
Ja tez kroje miesko na kawałeczki i zamrazam w folii kazdy kawałek osobno

Malinka zdrowiejcie szybciutko
Zylcia podziwiam mycia okien ze zlamana noga. Ja bez gipsu nie moge sie ruszyc:zawstydzona/y::-D
Mewa nie obwiniaj sie. Dobrze ze Adas juz lepiej je. Mam nadzieje ze dzis obiadek ugotowany przez mamusie mu posmakuje i bedzie wcinal az beda mu sie uszka trzesly:-D:-D
Iwonko u mnie tez Alex strasznie marudny ostatnio:dry:
Efe zazdroszcze lumpka... Co do tych bujaczkow to tez mam cos podobnego:

Załączniki

• PC100004..jpg
    PC100004..jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 35
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry