reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Magda nam lekarz powiedział że lepiej w syropie podawać lekarstwa bo po czopkach to później dzidzia może mieć problemy w tamtym miejscu.
A czym podajesz syropek??bo u nas świetnie się sprawdza ta strzykawka od przeciwgorączkowych np. ibufen czy nurofen

reklama
za zakupiłam zwykłe strzykawki 5 ml ale Jaś jak ją widzi od zaraz odwraca głowę i nieźle muszę się nagimnastykować żeby mu podać...doustne zaś żołądek podrażniają...szczerze mówiąc najlepsze są zastrzyki ale raz - nie dawno przecież skończył 10-dniową sesję a dwa - musiałabym sprzątać chałupę rano i wieczorem żeby pielęgniarka zębów na czymś nie wybiła :-D :-D

Hello w piątek
piękne słońce więc dziś też wybywamy na dwór bo w weekend ma być już gorzej.
Moje dziecko raczkuje do tyłu! Zostawiłam ją wczoraj na macie i wróciłam po chwili a ona była metr od miejsca w którym ją zostawiłam i do tego pod fotelem! Szogun mały:-D

No i notorycznie mi się z siadu pcha na brzuch.

dzieki Efe ja codziennie poczytuje i spogladam z nadzieja na twój licznik wagi:sorry2::sorry2:Bo jakby tobie sie udało wytrwac to może i mi:baffled:
Kasiu na razie się nie ważę bo bym zgłupiała tak codziennie na wadze stawać. Ale dietuję się nadal:tak: PO jakimś czasie się zważę i mam nadzieję miło zaskoczę.

Witam,
dzis z rana moje dziecko mnie rozczuliło... posadziłam ją po jedzeniu u nas na łóżku i dalej sobie drzemałam a ona sie bawiła, jak ja otworzyłam oczy to Zosia się zbliżyła, przytuliła i wyciągnęła pyszczek do buziaka :-) i w ogóle nauczyła się sama siadać, oczywiście najpierw na czworaka a potem hop i już siedzi :-)

no i to tyle z dzisiejszych dobrych wiadomości.... mój Lukasz miał być dzisiaj popołudniu w domu bo pojechał z ojcem i bratem na Słowacje i mieli wypadek...dzięki bogu nic im nie jest...ale jak mi powiedział to długo nie mogłam dojsc do siebie i w efekcie sama miałabym wypadek samochodowy.ledwo wychamowałam :-( zabrakło 5 cm....

Havária kamiónov na D1 - tvnoviny.sk
niebieskim jechał mój teść a białym Łukasza brat cioteczny - Zosi chrzestny

Matko dobrze że im się nic nie stało!

witam i ja piatkowo
my tez dzisiaj na spacerek pójdziemy,ale dopiero popołudniu,na 16 mamy do lekarza,a ja chce wyjść troszke wcześniej bo mam kilka spraw do pozałatwiania,wydaje mi sie,że jest poprawa,ale zobaczymy co lekarka nam jeszcze powie
dziewczyny ze ślaska zazdroszcze wam jutro spotkanka,bawcie sie dobrze

Ja również się witam piątkowo i szybko spieszę donieść, że dołączyłyśmy z Babsztylem do szacownego grona uzębionych :):) Wyszła dolna jedynka :):)
Gratuluje!!
Efe to ja cierpliwie poczekam na twoje wyniki
Dzien dobry. I znow piekna pogoda az zachciewa sie zyc. Dzis znow caly dzionek spedzimy na dworku, jak ja kocham wiosne.
Magda doczytalam o tym Pulneo ze to odpowiedni Eurespalu, mimo wszystko wiem ze lepsza byłaby aminofilina, działa szybciej i bardziej radykalnie, no i mimo wszystko ambrosol tez powinni dostawac na lepsze odksztuszanie, sory ze sie tak wymadrzam ale ja lecze zapalenia oskrzeli sama w domu bez antybiotykow no chyba ze nie pomaga to w ostatecznosc. Mateuszek na nabiał reaguje skurczami oskrzeli wiec mam to na porzadku dziennym.
Iwonka współczuje chorobsk szkoda pogody na chorowanie powiedz to małej!!

reklama
Gratuluje!!
Efe to ja cierpliwie poczekam na twoje wyniki
Dzien dobry. I znow piekna pogoda az zachciewa sie zyc. Dzis znow caly dzionek spedzimy na dworku, jak ja kocham wiosne.
Magda doczytalam o tym Pulneo ze to odpowiedni Eurespalu, mimo wszystko wiem ze lepsza byłaby aminofilina, działa szybciej i bardziej radykalnie, no i mimo wszystko ambrosol tez powinni dostawac na lepsze odksztuszanie, sory ze sie tak wymadrzam ale ja lecze zapalenia oskrzeli sama w domu bez antybiotykow no chyba ze nie pomaga to w ostatecznosc. Mateuszek na nabiał reaguje skurczami oskrzeli wiec mam to na porzadku dziennym.
Iwonka współczuje chorobsk szkoda pogody na chorowanie powiedz to małej!!

powiedziałam i chyba bierze sie w garść
jest poprawa,mnie furka i z noska nic nie leci wiec myśle,ze wychodzimy na prostą
juz musi byc zdrowa bo za tydzień chrzciny mamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry