• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam kochane dziewuszki,nie mam ostatnio czasu na BB:-(Pamietacie mnie jeszcze?:-D:-D:-D
nie wiem kiedy was nadrobie,pewnie po Swietach dopiero...buuu....ale z Karolina wcale nie jest latwo sprzatac,kozystam z kazdej wolnej chwilki(tzn.wtedy gdy spi)na sprzatanie,mycie okien itp...bo inaczej nie daje mi sie ruszyc wcale:baffled:,nawet ostatnio do lazienki musze ja zabierac ze soba,bo sie drze jakby ja ze skory obdzierali,jak mamus zniknie z pola widzenia....:szok::szok::szok:...no szok normalnie,z nikim nie chce zostac,wiec ja juz padnieta jestem na maxa:sorry2:,a jeszcze na dokladke wstaje o 5 rano:szok:
A tak poza tym to wszystko ok u mnie,dzieciaki (odpukac)zdrowe,wiec jakos to leci,mam nadzieje ze po Swietach wszystko do normy wroci i bede miala wiecej czasu dla siebie i na BB:happy2:
Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia i wekendu:-):-):-)

reklama
Bry ;-)

ostatni dzien fajnej pogody wiec melduje sie i zmykam zaraz na specerek :-) musze nalapac tego slonca na zapas ;-)

Witam kochane dziewuszki,nie mam ostatnio czasu na BB:-(Pamietacie mnie jeszcze?:-D:-D:-D
nie wiem kiedy was nadrobie,pewnie po Swietach dopiero...buuu....ale z Karolina wcale nie jest latwo sprzatac,kozystam z kazdej wolnej chwilki(tzn.wtedy gdy spi)na sprzatanie,mycie okien itp...bo inaczej nie daje mi sie ruszyc wcale:baffled:,nawet ostatnio do lazienki musze ja zabierac ze soba,bo sie drze jakby ja ze skory obdzierali,jak mamus zniknie z pola widzenia....:szok::szok::szok:...no szok normalnie,z nikim nie chce zostac,wiec ja juz padnieta jestem na maxa:sorry2:,a jeszcze na dokladke wstaje o 5 rano:szok:
A tak poza tym to wszystko ok u mnie,dzieciaki (odpukac)zdrowe,wiec jakos to leci,mam nadzieje ze po Swietach wszystko do normy wroci i bede miala wiecej czasu dla siebie i na BB:happy2:
Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia i wekendu:-):-):-)

anet ;-) u mnie dokladnie to samo - nawet jak ktos sie do Moniki odezwie to ta w ryk :-/ pytalam nawet lekarza...Monia po prostu ciut wczesniej przechodzi lek separacyjny...

uciekam...milego dnia :-*

Hej!
Nie zaglądam bo nie mam jak - Aniela ma znów zapalenie ucha a od wczoraj Antek zaczął obrzydliwie mokro kasłać i furczec juz na całego.
NIE MAM JUŻ SIŁY!
Wczoraj była u mnie fryzjerka i obcięła Antkowi włoski - chyba trochę za krótko - bo mi się wydawało, że będzie tak lepiej a teraz tęsknie za jego włoskami, ale tak strasznie mu już w oczy wchodziły, że trzeba było coś zrobić... no nic odrosną - następnym razem obetnę go inaczej....

Witam i melduje ze wczoraj wyszedl pierwszy zabek!!:-)

Aneczka u nas wstawanie od jakis 3 tygodni jest na topie i nic innego mala nie chce robic. Nawet na rekach sie prezy bo woli stac albo wstawac. Wspina sie po kazdym mozliwym przedmiocie, meblu i osobie (po nogawce:tak:) no i co do glowki tez mam stresa caly czas, najchetniej bym jej kask jakis nalozyla:baffled::sorry2:

Efe jestem z Toba myslami i trzymam kciuki za Twoja dietke;-)

Anet moja tez sie drze jak wychodze z pokoju. Najlepsze jest to ze jak nie zauwazy ze wychodze to cisza spokoj i jej nie przeszkadza ze mnie nie ma. Czasem wychodze na czworaka za lozkiem z sypialni:-D

Uciekam na spacerek bo slonko piekne.
Milego dnia laseczki:tak:

Hej dziewczyny,
Zosia bawi się w kojcu nową zabawką wiec mam chwile na śnaidanie i przeczytanie co u was.
Koło południa też lecimy na spacer, choć dzisiaj na niebie już wiecej chmurek jak wczoraj.

U nas z tydzień temu albo ze dwa Zośka się darła jak ktoś tylko z pokoju wychodził. Najlepsze w tym wszystkim było to, że można było ją do kojca wsadzić położyc się na kanapie w tym samym pokoju i nawet isć spac i było ok, a jak tylko się ruszyłam to był pisk i ryk

Dzień bobry
U nas też już pochmurno, jak u aneczki, bu, a tak fajnie było na słonku
Marcelowi chyba nowe zęby idą, w nocy płacz i wylądawał w naszym łóżku, więc jestem pomięta i wygięta :dry:;-) szkoda mi go, cholera te zęby mogłyby wyłazić bez bólu :cool2:
Poza tym to rośnie mi wariat, i co dzień zauważam zmiany, to już kawał chłopa :-) jest radosny i do śmiechu mu nie trzeba wiele :-)
aaa Efe, ja Marcela ofkors nadal w kolejce do Twojej GAbi trzymam, ale musiałam się zabezpieczyć bo wiadomo konkurencja niezła (Antoś debeściak i inni...) *_* więc wiesz... :-D
znikam włosie suszyć, póki się grzecznie bawi :sorry2:

My po spacerku,obiadku:)
Dzis wstałąm o 6.00,nie moglam juz spac,wiec umylam wszystki okna. J.sie szykowala do pracy i tylko komentowal,ze jestem kopnieta jakaś i ze mam sie polozyc i odpocząć. No ale tym sposobem mieszkanko w zasadzie na święta juz mam czysciutkie,rzezucha wysiana w zeszlym tyg...O!

Niedlugo wyjdę na drugi spacerek,bo tak jak juz bylo pisane,trzeba sie nacieszyc slonkiem i temperaturą wiosenną,bo od jutra LIPA! Ale deszcz tez potrzebny-szybciej się zazieleni:)

Dzień dobry:-)
Ja się wzięłam za porządki już mam jedno okno umyte:-):-)
A dzieci mniej smarkają i mniej kaszla ale kontrola dopiero w poniedziałek i zresztą też antybiotyk mają do poniedziałku tylko nie wiem czy mi starczy:dry:
Piwonia życzę z całego serca żeby kontrola wyszła pomyślnie!
Anet miałam się właśnie pytać co u Ciebie, że się nie pokazujesz, mam nadzieje że kłótnie z mężem skończyły się wraz z zimą;-)
Kasia ambroksol brali ale teraz im lekarka odstawiła na rzecz tego pulneo, zresztą z tym deflegminem mieliśmy kłopot bo to strasznie gorzkie cholerstwo i zdarzało im się zwymiotować po tym..
I ja też ubolewam nad antybiotykami bo zdaję sobie sprawę że 90% zapalenia oskrzeli to infekcje wirusowe...zresztą Jula nawet gorączki nie miała tylko stan podgorączkowy, a Jasiek zachorował biorąc biseptol...no ale skoro lekarz zapisał, zresztą wiadomo ze strach jakby miało zejść na płuca...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry