• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć to ja!
Ale mnie tu dawno nie było:zawstydzona/y:
Wybaczcie ale nie mam na nic czasu.Nawet kompa nie mam kiedy włączyć.
Mały mało spi a jak śpi to na spacerku.Często wychodzimy bo piękna pogoda.A jak siedzimy w domu to nadal robie ozdoby świąteczne na sprzedaż.
Mój całymi dniami w pracy jest i sama siedze no jest teściowa ale ona źle się czuje ostatnio i jeszcze mi jej obowiązki na głowe spadły-szczególnie te nieszczęsne barany tyle roboty przy nich no już 15 sztuk mamy....
Mały zdrowy bezzębne dalej...raczkować nie chce bo krzyk wielki jak na brzuszku leży on tylko by siedział i chciał stać:dry:
Nie mam kiedy poczytać co u Was ale mam nadzieje że po świętach już będe miała dla was więcej czasu.
BUZIACZKI DLA WAS I MALUSZKÓW!

reklama
Malinko, to trzymaj się dzielnie. Czasem tak w życiu jest,ze mamy mniej czasu,więcej obowiazków itd. Rozumiemy to, pamietamy o tobie. Trzymaj się i obyś chociaż w święta znalazla chwile wytchnienia dla siebie:). Zdrówka dla ciebie i Szkrabka:)

dzis była nasza ostatnia wizyta u naszej pani doktor:-(:-(,normalnie poryczłam sie:-(:-( i jestem załamana jej odejsciem:wściekła/y:,bo nie ma u nas lepszego lekarza od niej:-(:-(
ale z dobrych wieści antybiotyk i leki mamy do niedzieli:tak: i jestesmy prawie zdrowe:tak:,spacer zaliczyłysmy od 14 do 17 :-Dwiec naładowana jestem:-) i zakupiłam buciki,rajstopki i body na chrzciny :-)jeszcze tylko czapeczki mi brakuje jakiejś dla małej:-( i chyba wszystko juz bedzie:-)

Ostatnia edycja:
witam sie po przerwie

u mnie panuje grypa żołądkowa, tylko mąż i Julka sie uchowali jak na razie, na dole wszyscy leżą padnięci, jestem taka słaba ze ledwo małą podnosze. dzis juz lepiej ale wczoraj była ze mną masakra, małą musiałam na raty karmić bo słabłam, a ile sie biedulka napłakała. Od rana za to w Julke jakby diabełek wstąpił, nic jej nie pasuje, lamenty caly czas, nie wiem, może zęby jej idą, ręce mi opadają. Poczytam chwilke co u was i ide sie położyć póki krzykacz śpi

aaa Efe, ja Marcela ofkors nadal w kolejce do Twojej GAbi trzymam, ale musiałam się zabezpieczyć bo wiadomo konkurencja niezła (Antoś debeściak i inni...) *_* więc wiesz... :-D
Maggie Marcello jest w kolejce zapisany więc tylko czekać aż Gabi sobie będzie wybierać jak podrośnie:-D hihi a niech się chłopak na jakiś ćwiczy, żeby być dobry dla mojej kruszynki;-)

Efe jestem z Toba myslami i trzymam kciuki za Twoja dietke;-):tak:
Mola ze wsparciem to od razu lepiej się człowiekowi dietuje. Aż chce się kombinować jakieś sałatki itp.

Hej!
Nie zaglądam bo nie mam jak - Aniela ma znów zapalenie ucha a od wczoraj Antek zaczął obrzydliwie mokro kasłać i furczec juz na całego.
NIE MAM JUŻ SIŁY!
Wczoraj była u mnie fryzjerka i obcięła Antkowi włoski - chyba trochę za krótko - bo mi się wydawało, że będzie tak lepiej a teraz tęsknie za jego włoskami, ale tak strasznie mu już w oczy wchodziły, że trzeba było coś zrobić... no nic odrosną - następnym razem obetnę go inaczej....
Mju a właśnie się zastanawiałam jak tam u was ale żebyście znowu chorowali to nie obstawiałam. Bardziej że z pogody korzystacie a tu taki klops. Przykro mi bardzo:-(
Koniecznie muszę Antosia zobaczyć w nowej fryzurze!!!

ja na szczęście nie wiem co to ząbkowanie jakoś widać moje dzieci po jakimś moim przodku mają tylko swędzenie no i wychodzą im z dnia na dzień bez objawów bo zaglądałam wieczorem i nic zero opuchnięcia zmiany koloru a rano zębol.
No moja ciągle się trze w okolicach zatok nosowych. Też myślę że to na zęby. Bo marudzi bardziej jak jest zmęczona. Także czekamy na niespodziankę:-)

Cześć to ja!
Mały zdrowy bezzębne dalej...raczkować nie chce bo krzyk wielki jak na brzuszku leży on tylko by siedział i chciał stać:dry:
Malinka współczuję baranów i braku czasu. Powodzenia ze stroikami. Mam nadzieję, że Tomeczek będzie miał wór zabawek za nie;-)

Witam po przerwie. Dziecko mi zasnęło więc mam chwilkę, żeby poczytać i popisać.
Moja mała psociara wyruszyła dzisiaj ze mną na baaarrrdddzzzooo długi spacer. Wszystko byłoby ok ale po drodze zgubiła buciki:wściekła/y: Oba! Ja nie wiem jako ona to zrobiła:-( Śpiąc i mając nogi przykryte kocem i zasłonięte tą osłonką?! No szkoda mi ich jak nie wiem. Ale mówi się trudno:-( Że też nikt nie wymyślił jakiś zabezpieczeń na takie sytuacje?

my godzine temu wróciłyśmy do domu ze spacerów, a wyszłyśmy o 11.30, no ale miałyśmy godzinke przerwy u babci zeby Zosia mogła zjeśc obiadek, teraz zjadła deser, ja obiad i musze odpoczac bo nóg nie czuje i strasznie się zgrzałam

a zębole u nas jak dotąd wychodziły bez opuchlizny dziąseł itp. po prostu 1 dnia nic 2 biała kreseczka a 3 zębol na wierzchu :-)

a! dziewczyny a jak teraz chodzicie na spacery to jak ubieracie maluchy bo mi mama właśnie banie ryła że za lekko Zoske ubieram

Ostatnia edycja:
Maggie Marcello jest w kolejce zapisany więc tylko czekać aż Gabi sobie będzie wybierać jak podrośnie:-D hihi a niech się chłopak na jakiś ćwiczy, żeby być dobry dla mojej kruszynki;-)

[/COLOR]
:-D ależ ta Gabi ma dobrze, taka kolejka do niej :-D no to zobaczymy, narazie więc, Marcello ćwiczy ładnie, już zdążył się przespać w kołysce swej dziewczynki :-D
Szkoda bucików, ja teraz patrzę bo mój łobuz taki numer też zrobił ale całe szczęście na podwórki więc bucik mam i teraz uważam ;-)

Wlazłam na chwilę bo śpi sobie robalek ale zaraz wstanie na kolacyjke i kąpiel. Ja dziś sama w chałupce i sprzątam i przenoszę rzeczy z szafy bo robimy pokój Marcelowcowi znaczy zostawiamy ten w którym teraz śpimy a my się przenosimy do drugiego. Łoj bajzel że ej
;-)

Dominiczka, ja ubieram mego Marcepana na te ostatnie bardzo słoneczne dni mniej więcej tak:, bodziak, rajtki, bluza z długim rękawkiem, spodnie, buciki lub takie grubaśne pseudo buty pseudo skarpety
:-D kurtka wiosenna lub bluza podszyta polarkiem i z kapturkiem, czapeczka, nogi przykrywam kocykiem lub nie bo czasem słonko daje czadu :-) i jest ok.

Ostatnia edycja:
Ja dziś założyłam Mojej body z dlugim rekawem,na to dres,skarpetki,kurteczka wiosenna,chusteczka na szyjke,lekka czapeczka,buciki. Przykryłam ja lekkim kocykiem ale na spacerze zdjelam bo było Małej gorąco. Mialam ze sobą taka kamizelkę ktorą bym załozyla na kurtke jak by bylo za zimno,ale sie absolunie nie przydala. Ja uważam,ze lepiej nie przegrzewać...Ale na spacerze mijalam takie mamy i babcie z dziecmi,ktore byly poubierane jak na mroźny dzien-biedne dzieci krzyczaly z gorąca a te nic-choc same szly w samym sweterku albo w bluzce z krtotki rekawem-bo dzis bylo naprawde gorrrrąco!

No i Anton znów ma zapalenie oskrzeli :-(:-(:-( Dziś Aniela miała ostatni dzień antybiotyku i płynnie przeszliśmy do Antka - do tego zainfekował sobie oczko - całe czerwone i łzawi i chyba zęby mu idą, więc mamy antybiotyk, nabulizacje i krople do oczu.... Dzień koszmarny ledwo się dostałam do lek- choć na dworze cudnie było

reklama
no właśnie bo ja to dzisiaj Zosi założyłam body z długim rękawem, rajstopki, polarek, dzinsy, ocieplane adidasy i tą skóre, a no i cienką czapeczke i cienki kocyczek. I byłam u mamy a później po mnie była mamy koleżanka z córcią o 1,5 m-ca młodszą od Zosi i mama mówiła że miała grubą czapeczkę, jakąś bluze chyba bo kaptur był, kurteczkę też taką grubszą z kapturem, oba te kaptury oczywiście założone na głowe i owinięta była kocem akrylowym. No ale dla mnie to przesada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry